طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان
به گزارش مجله سرگرمی، ژله خرمالو که با پوره میوه و پودر ژلاتین تهیه می گردد، می تواند به عنوان دسری شیک و مجلسی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین می تواند روشی برای تشویق بچه ها به خوردن این میوه باشد.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خرمالو میوه ای شیرین و سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مورد احتیاج بدن است. در این روز های سرد پاییزی که احساس خستگی و بی حالی بر بیشتر مردم غالب می گردد، انرژی زا بودن خرمالو آن را به میوه ای مناسب برای این فصل تبدیل نموده که می تواند کالری مورد احتیاج بدن را تا حدودی تامین کند. با این میوه خوشرنگ می توان ، ، شیره خرمالو و انواع خوراکی های خوشمزه درست کرد. ژله خرمالو نیز یک دسر شیک و خوشمزه است که می توان با این میوه تهیه کرد؛ از این رو در این مطلب به آموزش آن خواهیم پرداخت.
طرز تهیه ژله خرمالو
مواد لازم | |
خرمالوی متوسط تازه | 4 تا 5 عدد |
پودر ژلاتین | 1 الی 2 قاشق غذاخوری (بسته به نوع و اندازه خرمالو متفاوت است) |
شکر یا عسل | 1 الی 2 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه فرد) |
دستور تهیه
- ابتدا خرمالو ها را بشویید، پوست نازک روی آن ها را جدا کنید و با استفاده از مخلوط کن پوره کنید.
- سپس شکر را به آن اضافه کنید و مجددا چند ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا شکر در پوره خرمالو حل گردد. (میزان شکر مورد استفاده برای تهیه ژله بسته به ذائقه شما و میزان شیرینی میوه متفاوت است و می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.)
- پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری در آب حل کنید. برای این منظور مقداری آب سرد به آن اضافه کنید، سپس بر روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و 3 الی 4 دقیقه صبر کنید، در این فاصله گاهی مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب حل گردد. اگر برای حل شدن پودر ژلاتین در آب احتیاج به زمان بیشتری دارید، صبر کنید تا ژلاتین کاملا حل گردد.
- وقتی ژلاتین شفاف شد، آن را به پوره خرمالو اضافه نموده و هم بزنید، سپس بلافاصله در قالب مورد نظر بریزید و قالب را به مدت حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله سفت گردد.
- به یکی از روش های درآوردن ژله از قالب، ژله را از قالب خارج نموده و به عنوان دسری شیک در مجالس مورد استفاده قرار دهید.
نکته: مقدار ژلاتین مورد استفاده برای تهیه ژله خرمالو را بسته به میزان سفت بودن یا شل و آبدار بودن خرمالو تغییر دهید. در صورتی که از خرمالوی درشت و شل و آبدار استفاده می کنید، میزان پودر ژلاتین را افزایش دهید. همچنین می توانید از مقداری خامه فرم گرفته، در ترکیب مواد بهره ببرید تا ژله مانند تصویر بالا به رنگ نارنجی پاستلی درآید.
سخن آخر
همان طور که ملاحظه کردید به راحتی می توانید با میوه های اضافه ای که در منزل دارید یک ژله طبیعی و سالم درست کنید و به این ترتیب بچه ها را به خوردن میوه تشویق کنید. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و پس از درست کردن این دسر خوشمزه تجربیات خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید.
در نهایت به شما پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه ترشی خرمالو به دو روش و طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه نیز در خبرنگاران آشنا شوید.
منبع: setare.comsharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی
liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری
mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید