طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه ای، رژیمی و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، این روزها، قرنطینه خانگی و احتمالا عدم تحرک کافی باعث اضافه وزن شما شده است، از این رو تصمیم گرفته ایم تا شما را با یک پیتزای رژیمی و خوشمزه آشنا کنیم. با مجله دلتا و طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه ای رژیمی همراه باشید.

مواد لازم
فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد عظیم
فلفل دلمه ای زرد 2 عدد عظیم
زیتون سبز خرد شده 1/2 فنجان
جعفری تازه 1/4 فنجان خرد شده
سرکه قرمز 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 3/4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
پنیر پیتزای ایتالیایی 450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده 6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه ای رژیمی
2 عدد فلفل دلمه ای را از درازا دو نیم نموده و دانه های آن را خارج کنید. نیمه های فلفل دلمه ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق پخت فویل قرار دهید و با دست صاف کنید و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته گردد.
بعد از پخت فلفل دلمه ای آن را در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرار دهید و در کیسه را ببندید (توجه داشته باشید فلفل ها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید). اجازه دهید 15 دقیقه بماند، سپس پوست فلفل ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.
در یک کاسه فلفل دلمه ای را با زیتون سبز، جعفری تازه، سرکه قرمز، روغن زیتون و فلفل سیاه ترکیب کنید.
فر را تا دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید. ترکیب فلفل دلمه ای را روی خمیر پیتزا پخش نموده و پنیر را نیز روی آن بریزید.
اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب گردد.
بعد از پخت، پیتزا را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.
منبع: گردشبانhoseinjaguar.ir: مجله جگوار | تور لیدر جاذبه های طبیعی ایران و جهان، اکوتوریسم
imgshot.ir: شاتر عکاسی | مجله آموزش حرفه ای عکاسی
vetworld.ir: مجله دامپزشکی | مجله خبری دانشجویان دامپزشکی