طرز تهیه پوره اسفناج و سیب زمینی خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه پوره اسفناج و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت پوره اسفناج و سیب زمینی خوشمزه آشنا کنیم.
سیب زمینی عظیم (پخته) 4 عدد
اسفناج پخته 2 پیمانه
کره 70 گرم
شیر، پودرکاری 1/2 فنجان
نمک و فلفل سیاه، پودرکاری 1/2 به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
- آموزش آشپزی؛ از فوت و فن و راز های تهیه حلیم گندم کشدار و خورش اسپناساک مقوی تا دوغ گازدار خانگی + تصاویر
1. ابتدا سیب زمینی هارا در آب با کمی نمک میپزیم.
2. اسفناج را در ماهیتابه ای جدا به صورت درسته ریخته و با کمی پودر سیر و فلفل و نمک میپزیم.
3. وقتی 2 ماده اصلی پخت در ظرفی گود ریخته و 70 گرم کره را اضافه میکنیم به علاوه تمامی ادویه ها و نصف فنجان شیر سرد.
4. حال با دستگاه غذا ساز یا گوشت کوب برقی به آرامی آغاز به پوره کردن میکنیم.
5. وقتی مواد نرم و پوره شد کافی است و غذای یا پیش غذا یا کنار غذای بی نظیر شما آماده است.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان8sharj.ir: تور رم: گردش در اروپای باستانی
parisro.ir: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه