طرز تهیه نان زنجبیلی کلاسیک (مخصوص کریسمس)

به گزارش مجله سرگرمی، نان زنجبیلی یا بیسکوییت زنجبیلی یکی از شیرینی های مخصوص سال نو مسیحیان است. با طرز تهیه نان زنجبیلی کلاسیک مخصوص جشن کریسمس آشنا شوید.

طرز تهیه نان زنجبیلی کلاسیک (مخصوص کریسمس)

سرویس آشپزی - نان زنجبیلی یا بیسکوییت زنجبیلی یکی از شیرینی های مخصوص کریسمس است. این شیرینی در سال 992 میلادی، توسط راهبی آمریکایی به اروپا برده شد. این راهب، طرز پخت بیسکوییت های زنجبیلی را به دوستان فرانسوی مسیحی اش یاد داد و در سال 999 در گذشت. بعدها در درقرن سیزدهم، نان زنجبیلی توسط مهاجران آلمانی به سوئد برده شد و در قرن 15، آلمانی ها فراوری گسترده نان زنجبیلی را شروع کردند.

نان زنجبیلی معمولا با زنجبیل، میخک، جوز هندی یا دارچین طعم دار می گردد و برای شیرینی آن از عسل، شکر و یا شهد استفاده می گردد.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه این نان که به یکی از نمادهای کریسمس تبدیل شده و یکی از پرطرفدارترین شیرینی های جشن سال نو محسوب می گردد را به روش کلاسیک به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان زنجبیلی مخصوص کریسمس:

کره بدون نمک10 ق غذاخوری
شکر قهوه ای3/4 پیمانه
شیره خرما2/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 2 ق چای خوری
آرد سفید3 و 1/3 پیمانه
جوش شیرین1 ق چای خوری
نمک دریا 1/2 ق چای خوری
پودر زنجبیل 1 ق غذاخوری
پودر دارچین 1 ق غذاخوری
جوز هندی 1/2 ق چای خوری
پودر میخک 1/4 ق چای خوری

طرز تهیه نان زنجبیلی مخصوص کریسمس:

  1. برای تهیه نان زنجبیلی مخصوص کریسمس ابتدا کره را داخل کاسه دستگاه میکسر انداخته و حدود 1-2 دقیقه بزنید تا حالت پفی و روشن پیدا کند.
  2. شکر قهوه ای و را به آن اضافه نموده و با سرعت 3، حدود 1 دقیقه مواد را هم بزنید.
  3. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه نموده و 2 دقیقه دیگر مواد را با سرعت 2 هم بزنید.
  4. حالا در یک کاسه عظیم، مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شیرین، پودر زنجبیل، دارچین، جوز هندی و میخک را با همزن دستی ویسک کنید.
  5. مواد خشک که خوب مخلوط شدند، آن ها را به ظرف میکسر اضافه نموده و با مواد قبلی با سرعت متوسط مخلوط کنید.
  6. خمیر شما در این مرحله سفت و خشک است، این خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
  7. هر قسمت را در یک کیسه فریزر یا سلفون حسابی بپیچانید به طوری که هیچ هوایی به داخل نفوذ نکند.
  8. هر دو تکه خمیر مهروموم شده را حدود 4 ساعت تا یک شب داخل یخچال قرار دهید. (این مرحله خیلی مهم است.)
  9. بعد از این مدت زمان، سراغ پختن نان های زنجبیلی می رویم. پس طبق روال همیشگی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی داغ گردد.
  10. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و به سراغ قالب زدن خمیر بروید.
  11. سطح کار را کاملا آردپاشی کنید، یکی از خمیرها را از کیسه بیرون آورده و به ضخامت کم پهن کنید.
  12. حالا با هر قالبی که دوست دارید، (ادمک، درخت کریسمس، خانه، دانه برف، بابانوئل...) خمیر را برش بزنید.
  13. خمیرهای برش زده را با فاصله 2-3 سانت از یکدیگر روی کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید.
  14. هربار اضافه خمیر را گلوله نموده، دوباره پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر تمام گردد.
  15. سینی را داخل فر قرار دهید و شیرینی ها را حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  16. نشانه پخته شدن نان زنجبیلی ها، طلایی شدن حاشیه ها و پخته شدن قسمت میانی است پس منتظر تغییر رنگ آنچنانی نباشید و بعد از 10 دقیقه فر را خاموش کنید.
  17. سینی را که از فر خارج کردید، صبر کنید تا نان ها کاملا خنک شوند و بعد آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
  18. نان های زنجبیلی شما آماده هستند. شما می توانید با استفاده از رویال آیسینگ روی بیسکوییت ها را تزیین کنید و آن ها را در شب کریسمس به عزیزان تان هدیه دهید.

نکته:

اگر خمیر اضافه آمد، می توانید آن را سلفون پیچ نموده و تا 4 روز داخل یخچال و تا 2 ماه داخل فریزر نگه داری کنید.

امیدواریم از این آموزش کامل و جامع نهایت استفاده را ببرید و این نان-شیرینی های زنجبیلی خوشبو و خوشمزه را تهیه نموده و از خوردنشان لذت ببرید.

گروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: setare.com
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 111103

به "طرز تهیه نان زنجبیلی کلاسیک (مخصوص کریسمس)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان زنجبیلی کلاسیک (مخصوص کریسمس)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید