طرز تهیه مربای خرما

به گزارش مجله سرگرمی، مربای خرما دستور تهیه متفاوتی با دیگر مرباها مانند مربای آلبالو و مربای توت فرنگی دارد و جز مقوی ترین مرباها می باشد پس حتما آن را امتحان کنید و برای آموزش طرز تهیه مربای خرما با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای خرما

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک،مربای خرما یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی گردد هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.

مواد لازم مربای خرما

خرما با شیره1 کیلوگرم

طرز تهیه مربای خرما

  1. برای تهیه مربای خرمای خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد و سپس آن را درون ظرفی ریخته و به همان اندازه آب اضافه نموده و کنار می گذاریم تا نرم گردد.
  2. در این مرحله وقتی خرما نرم شد دانه های خرما را خارج نموده و سپس ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار می دهیم تا به خوبی بپزد و مانند فرنی نرم گردد.سپس شعله را خاموش نموده و کنار میگذاریم تا خرما سرد گردد.
  3. در مرحله آخر وقتی خرما سرد شد آن را درون مخلوط کن ریخته و به طور کامل له میکنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا آب آن به طور کامل خشک گردد و سپس شعله را خاموش نموده و وقتی مربای خرما سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و بهره ببرید.

rugozar.ir: مجله روگذر: مجله اخبار گردشگری

fastnote.ir: یادداشت سریع: گلچین اخبار و مقالات روز

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 112867

به "طرز تهیه مربای خرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای خرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید