طرز تهیه مربای خرما
به گزارش مجله سرگرمی، مربای خرما دستور تهیه متفاوتی با دیگر مرباها مانند مربای آلبالو و مربای توت فرنگی دارد و جز مقوی ترین مرباها می باشد پس حتما آن را امتحان کنید و برای آموزش طرز تهیه مربای خرما با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک،مربای خرما یک مربای سالم و مقوی است و چون در آن از شکر استفاده نمی گردد هیچگونه ضرری برای بدن ندارد پس حتما آن را تهیه کنید و در وعده صبحانه نوش جان کنید.
مواد لازم مربای خرما
خرما با شیره | 1 کیلوگرم |
طرز تهیه مربای خرما
- برای تهیه مربای خرمای خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد و سپس آن را درون ظرفی ریخته و به همان اندازه آب اضافه نموده و کنار می گذاریم تا نرم گردد.
- در این مرحله وقتی خرما نرم شد دانه های خرما را خارج نموده و سپس ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار می دهیم تا به خوبی بپزد و مانند فرنی نرم گردد.سپس شعله را خاموش نموده و کنار میگذاریم تا خرما سرد گردد.
- در مرحله آخر وقتی خرما سرد شد آن را درون مخلوط کن ریخته و به طور کامل له میکنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا آب آن به طور کامل خشک گردد و سپس شعله را خاموش نموده و وقتی مربای خرما سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید و بهره ببرید.
منبع: جام جم آنلاینrugozar.ir: مجله روگذر: مجله اخبار گردشگری
fastnote.ir: یادداشت سریع: گلچین اخبار و مقالات روز
انتشار: 17 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 112867
به "طرز تهیه مربای خرما" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای خرما"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید