طرز تهیه بستنی بلوبری رنگی جذاب و طعمی دلپذیر
به گزارش مجله سرگرمی، برای تهیه بستنی بلوبری در خانه نیازی به دستگاه بستنی ساز ندارید. تنها با 1 قوطی شیرعسلی و خامه می توانید این دسر تابستانی فوق العاده را تهیه کنید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - تابستان فصل خوردنی های شیرین خنک، مانند بستنی میوه ای، اسموتی و انواع شربت هاست. بلوبری میوه ای آبی رنگ از خانواده توت هاست که طعم و خواص بی نظیری دارد. از این رو، این میوه صندلی ویژه ای در دسر ها پیدا نموده است. بستنی بلوبری، دسری آسان، خوشمزه و مناسب روز های گرم تابستان است که قصد داریم با دو روش ساده (بدون دستگاه بستنی ساز) آن ها را آموزش دهیم.
طرز تهیه بستنی بلوبری
روش اول: تهیه بستنی بلوبری یخی
ماده مورد احتیاج | مقدار |
خامه قنادی | 1 پیمانه |
شیرعسلی | 0.5 پیمانه |
بلوبری تازه یا یخ زده | 200 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
روش تهیه
- بلوبری را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
- پوره را از الک عبور دهید.
- در صورت استفاده از بلوبری یخ زده، آن ها را از یک ساعت قبل، یخ زدایی کنید.
- خامه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد
- شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و یک دقیقه با همزن مخلوط کنید تا ترکیب گردد.
- پوره بلوبری را اضافه کنید.
- می توانید با همزن دستی یک چرخش ملایم بدهید تا فقط به اندازه کافی ترکیب گردد تا حالت مرمری (سفید و بنفش) پیدا کند.
- می توانید مخلوط بستنی را کاملا با همزن بزنید تا یکدست بنفش گردد.
- بستنی را داخل ظرف درب دار بریزید و به مدت حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید.
- حداقل 10 دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.
- می توانید روی بستنی را با بلوبری های تازه تزیین کنید.
- نوش جان!
روش دوم: بستنی بلوبری و لیمو ترش
ماده مورد احتیاج | مقدار |
خامه قنادی | 3 پیمانه |
شیرعسلی | 1 قوطی |
بلوبری تازه یا یخ زده | 4 پیمانه |
شکر | 0.25 پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | 1 عدد |
رنده پوست لیمو | 1 عدد |
روش تهیه
- بلوبری ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
- پوره را داخل قابلمه بریزید. شکر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مخلوط را به جوش بیاورید؛ سپس حرارت را کاهش دهید. تا زمانی که حجم آن کمی کاهش یابد (حدود 15 دقیقه بجوشد).
- مخلوط را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در یک کاسه عظیم خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
- شیر عسلی را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
- در نهایت پوره بلوبری را به آن بیافزایید و همه مواد را کامل با هم ترکیب کنید.
- بستنی را در یک ظرف درب دار به مدت حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید.
- حداقل ده دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید.
سخن آخر
تهیه بستنی در خانه یکی از تفریحات شیرین دوران قرنطینه است. اگر به دنبال امتحان کردن طعم های متفاوت هستید، طرز تهیه بستنی خرمالوی خوشمزه و طرز تهیه بستنی انبه خانگی را از دست ندهید. همچنین اگر طرز تهیه انواع ژله بستنی را بلد باشید می توانید یک ژله بستنی بلوبری و توت فرنگی خوشرنگ با میوه های تابستانی درست کنید و لذت ببرید. تجربیات شیرین خود را از تهیه بستنی بلوبری در خانه با ما و دیگر همراهان خبرنگاران در بخش نظرات و پرسش ها در میان بگذارید.
برگرفته از: veenaazmanov و delish
منبع: setare.compariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان
hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا