طرز تهیه لواشک زغال اخته و ریواس

به گزارش مجله سرگرمی، لواشک زغال اخته و ریواس مانند لواشک آلبالو، لواشک زرشک، لواشک انار، لواشک آلو جزو لواشک های ترش است. با طرز تهیه لواشک زغال اخته آشنا شوید.

طرز تهیه لواشک زغال اخته و ریواس

سرویس آشپزی - لواشک یکی از خوشمزه ترین تنقلات دنیا است که با استفاده از عصاره میوه تهیه می گردد. طرز تهیه لواشک خانگی با نوع بازاری و حاضری متفاوت است و صدالبته که لواشک خانگی هم سالم و هم خوشمزه تر است.

شاید فکر کنید که درست کردن لواشک خانگی کار سختی است و به تخصص و مهارت احتیاج دارد اما ما به شما اطمینان می دهیم که از اولین امتحان هم سربلند بیرون خواهید آمد.

برای تهیه لواشک احتیاجی به خرید بهترین و مرغوب ترین نوع میوه نیست. در واقع لواشک میوه با استفاده از میوه هایی که در منزل خورده نشده و در حال خراب شدن هستند، تهیه می گردد. کافی است میوه های مورد علاقه خود را باهم بجوشانید و عصاره آن ها را گرفته، کف سینی بریزید و صبر کنید تا خشک شوند.

در سایت خبرنگاران مجموعه ای کامل از آموزش انواع لواشک خانگی برای شما تهیه شده که با مطالعه آن ها خواهید توانست از ریزه کاری های تهیه یک لواشک خانگی خوشمزه آگاه شوید.

در اینجا اما شما را با طرز تهیه یکی از ترش ترین و خوشمزه ترین انواع لواشک یعنی لواشک زغال اخته و ریواس آشنا خواهیم کرد. با تهیه این لواشک خوشمزه می توانید از خواص زغال اخته و ریواس بهره مند شوید. پس اگر از هواداران لواشک ترش هستید این مطلب را به دقت مطالعه کنید.

لواشک زغال اخته و ریواس:

مواد لازم
زغال اخته 1 پیمانه
ریواس2 پیمانه
عسل2-4 ق غذاخوری
آبلیمو1 ق غذاخوری
آب2-4 ق غذاخوری

طرز تهیه لواشک زغال اخته و ریواس:

  1. برای تهیه لواشک زغال اخته و ریواس باید ابتدا میوه ها را خوب شسته و داخل سبدی بریزید تا آب اضافه آن ها خارج گردد.
  2. ریواس ها را خرد کنید.
  3. برای جدا کردن هسته زغال اخته آن را 5 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
  4. سپس همراه با ریواس های خردشده، عسل و آبلیمو با آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
  5. وقتی میوه ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد زغال اخته ها را با گوشتکوب بکوبید یا از صافی عبور دهید تا هسته ها به راحتی خارج گردد.
  6. دوباره میوه ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.
  7. وقتی مایه به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.
  8. سپس کف یک سینی را با سلفون بپوشانید و مایه لواشک که کمی خنک شده را کف سینی پهن کنید.
  9. توجه کنید که مایه خیلی نازک یا خیلی ضخیم نگردد و در همه جا به یک ضخامت پهن گردد.
  10. حالا سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک گردد.
  11. حدودا 2 روز طول می کشد تا لواشک خشک و آماده خوردن گردد.

لواشک زغال اخته و ریواس ترش و خوشمزه شما آماده است. شما می توانید به جای خشک کردن لواشک جلوی آفتاب، از دیگر روش ها مانند استفاده از فر، شوفاژ و ... نیز بهره ببرید.

نکته:

استفاده از عسل به این علت است که هم تعادلی در طعم لواشک ایجاد کند و هم لواشک بعد از خشک شدن راحت تر جویده گردد.

در صورت تمایل می توانید عسل را حذف و به مایه لواشک نمک اضافه کنید.

امیدواریم این لواشک خوشمزه را تهیه نموده و از طعم ترش و بی نظیر آن لذت ببرید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

chinaro.ir: تور چین ارزان قیمت، تور پکن، هانگزو، شانگهای، تور نوروز چین همگی را در این وبسایت بیابید.

منبع: setare.com
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 111494

به "طرز تهیه لواشک زغال اخته و ریواس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک زغال اخته و ریواس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید