طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)

به گزارش مجله سرگرمی، طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار آسان و طعم آن بی نظیر است. برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی به آرد، شیر، شکر، وانیل و ... احتیاج دارید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی های خشک است که در ایران هواداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی برخلاف آنچه تصور می گردد بسیار آسان بوده و در عین حال طعمی بی نظیر و خاص دارد. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی ادامه متن را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی) :

آرد سفید750 گرم
روغن مایع1/2 پیمانه
شیر ولرم1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد + 1 عدد زرده برای روی شیرینی
شکر2 ق سوپ خوری
مایه خمیر فوری1.5 ق سوپ خوری
نمک1 پینچ
وانیل1/2 ق چای خوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی (خمیر شیرینی دانمارکی):

  1. یک قاشق چای خوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل نموده و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مایه خمیر پف کند.
  2. در یک ظرف عظیم آرد را با وانیل 3 بار الک کنید تا خمیر پوک تری داشته باشید .
  3. شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را مخلوط نموده و با چنگال خوب به هم بزنید.
  4. خمیر مایه پف نموده را به مواد بالا اضافه کنید.
  5. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
  6. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و در جای تقریباً گرمی قرار دهید و حدود 1.5 ساعت صبر کنید تا خمیر آماده گردد.

حالا به سراغ تهیه کرم وسط شیرینی دانمارکی بروید.

مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:

آرد ذرت یا گندم6 ق غذاخوری
شیر1/2 فنجان
گلاب1/2 پیمانه
شکر2/3 پیمانه
وانیل یا رنده پوست لیموبه میزان لازم

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی خانگی:

  1. ابتدا گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که به جوش بیاد.
  2. شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. حالا ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید که گلوله نگردد.
  4. وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی سفت گردد.
  5. کرم شیرینی دانمارکی شما آماده است.

طرز پیچیدن شیرینی دانمارکی:

  1. روی میز یا کف سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید.
  2. برای این کار میتوانید از وردنه هم بهره ببرید.
  3. سعی کنید که قطر خمیر را نازک بگیرید.
  4. داخل خمیر مقداری کرم شیرینی دانمارکی قرار دهید و خمیر را به شکل دل خواه بپیچید.
  5. فر را روشن نموده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تظیم کنید.
  6. با قلم مو روی شیرینی ها زرد تخم مرغ بمالید و شیرینی ها را داخل فر قرار دهید.
  7. زمان پخت این شیرینی حدود 20 دقیقه است.

گردآوری: گروه آشپزی خبرنگاران

سهند بلاگ: سهند بلاگ: با سهند بلاگ از وبسایت و وبلاگ رایگان بهره ببرید

انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 3 مرداد 1404 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147701

به "طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه (شیرینی گل محمدی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید