طرز تهیه ساندویچ رست بیف

به گزارش مجله سرگرمی، ساندویچ رست بیف از پرطرفدارترین ساندویچ هایی است که درست کردن آن در خانه به راحتی امکان پذیر است. ماده اصلی تشکیل دهنده این ساندویچ، رست بیف تهیه شده از گوشت بدون چربی گوساله است که با ادویه ها و سبزیجات خاصی طعم دار می گردد.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

خبرنگاران | سرویس آشپزی - رست بیف نوعی غذای تهیه شده از گوشت بدون چربی گوساله است که در گروه غذا های بین المللی قرار گرفته است. این غذا جزء پرطرفدارترین غذا هایی است که همراه با سبزیجات، به صورت ساندویچ سرو می گردد و نام آن در منوی غذایی اغلب فست فود ها به چشم می خورد. دوست داران غذا های گوشتی حتما از خوردن این ساندویچ لذت می برند و چنین غذایی برای آن ها بسیار دلچسب است. ساندویچ رست بیف را به سادگی می توان در خانه درست کرد و با اطمینان از سلامتی آن، با خیال راحت از خوردن آن لذت برد.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

مواد لازم
گوشت فیله گوساله500 گرم
قارچ ریز400 گرم
فلفل دلمه ای عظیم1 عدد
پیاز متوسط1 عدد
سیر2 حبه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1/2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکابه مقدار لازم
کره به مقدار لازم
کاهو، گوجه و خیار شوربه میزان لازم
نان ساندویچی6-5 عدد
پنیر پیتزا200 گرم

دستور تهیه:

  1. برای تهیه رست بیف بهتر است از فیله گوساله استفاده گردد. نیازی به خرد کردن فیله نیست، یک تکه عظیم از فیله گوساله بردارید و پس از شستن و خشک کردن، آن را مزه دار کنید.
  2. برای مزه دار کردن گوشت، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و با دست به همه قسمت های سطح آن بمالید.
  3. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، گوشت را در آن قرار دهید، حرارت را کمی زیاد نموده و صبر کنید تا یک طرف گوشت سرخ گردد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد.
  4. در فاصله سرخ شدن گوشت، پیاز و سیر را به صورت حلقه های نازک برش بزنید.
  5. پس از اینکه اطراف گوشت کاملا سرخ شد، پیاز و سیر خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه نموده و چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس مقداری آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را بسته و حرارت را کم کنید. حدود 3 ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
  6. در صورتی که تکه گوشت استفاده شده عظیم بود در آن سوراخ هایی ایجاد نموده و درون سوراخ ها تکه هایی از سیر و رزماری قرار دهید تا گوشت حسابی مزه دار گردد.
  7. در فاصله پخته شدن گوشت، قارچ ها را شسته و به صورت حلقه ای برش بزنید. سپس مقداری نمک روی آن ها بپاسید و با کمی کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند.
  8. قارچ ها را از تابه خارج نموده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا فلفل دلمه ای کاملا نرم گردد.
  9. پس از اینکه گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، اجازه دهید کمی خنک گردد، سپس آن را با یک چاقوی تیز به صورت حلقه های نازک برش بزنید.
  10. برش های گوشت را به فلفل دلمه ای اضافه نموده، کمی نمک، کره و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم تفت داده شده و مزه دار گردد.
  11. نان ساندویچی را از وسط برش زده و خمیر وسط آن را خارج کنید، سپس مقداری از سس دلخواه خود که می تواند سس مایونز، سس کچاپ، سس سیر یا هر سس دیگر باشید روی آن بمالید.
  12. کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و جعفری را خرد نموده و روی نان بچینید.
  13. قارچ های تفت خورده را در تابه نچسبی بریزید و را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض آب شدن پنیر، مخلوط قارچ و پنیر را روی سبزیجات بریزید.
  14. رست بیف داغ را روی مخلوط قارچ و پنیر قرار داده و نان ساندویچ را ببندید.
  15. ساندویچ رست بیف را تا داغ است نوش جان کنید.

ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ های خوشمزه ایست که حاوی کالری بالایی بوده و برای افرادی که از رژیم های خاص غذایی پیروی می نمایند، مناسب نیست. البته گوشت مورد استفاده در تهیه این ساندویچ نسبت به سایر ساندویچ های گوشتی تولید شده، سالم تر است؛ بنابراین از ارزش غذایی بالاتری برخوردار بوده و در صورتی که در خانه و به روش اصولی درست گردد برای بچه ها نیز مناسب است.

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147721

به "طرز تهیه ساندویچ رست بیف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ رست بیف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید