طرز تهیه سالاد هویج تایلندی
به گزارش مجله سرگرمی، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- 500 گرم هویج
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1/2 پیمانه آب
- 1/2 پیمانه سرکه سفید
- 2 حبه سیر (خرد شده)
- 2 قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
- 2 قاشق آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
- 1/2 فنجان بادام زمینی (خرد شده)
- 1 و 1/2 قاشق چایخوری سس تایلندی
دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده نموده و در یک کاسه عظیم بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط نموده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و 5 دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه نموده و 2 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل نموده و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در دمای خنک بمونه.
منبع: گردشبانdorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!
iraniro.ir: تور داخلی ایران: گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران