طرز تهیه سالاد هویج تایلندی

به گزارش مجله سرگرمی، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد هویج تایلندی

مواد لازم

  • 500 گرم هویج
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/2 پیمانه آب
  • 1/2 پیمانه سرکه سفید
  • 2 حبه سیر (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
  • 2 قاشق آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
  • 1/2 فنجان بادام زمینی (خرد شده)
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری سس تایلندی

دستور تهیه

ابتدا هویج رو رنده نموده و در یک کاسه عظیم بریزید.

شکر، آب و سرکه رو مخلوط نموده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و 5 دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.

اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.

سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه نموده و 2 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.

مواد به دست اومده رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.

مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.

بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.

مجدد سالاد رو به یخچال منتقل نموده و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در دمای خنک بمونه.

 

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

iraniro.ir: تور داخلی ایران: گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران

منبع: گردشبان
انتشار: 3 بهمن 1400 بروزرسانی: 3 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 144542

به "طرز تهیه سالاد هویج تایلندی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سالاد هویج تایلندی" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد هویج تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید