طرز تهیه ریگاتونی، سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا

به گزارش مجله سرگرمی، ریگاتونی، نوعی پاستای لوله‌ای شکل که اصالتاً به ایتالیا تعلق دارد، با ظاهری زیبا و طعمی دلچسب، به یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی در سراسر دنیا تبدیل شده است. این غذای لذیذ، با سس‌های متنوع و مواد اولیه‌ای مغذی، گزینه‌ای ایده‌آل برای دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه به شمار می‌رود. در این دستور پخت، به شما خواهیم گفت که چگونه می‌توانید ریگاتونی را به سادگی در منزل خود تهیه کرده و از طعم اصیل ایتالیا لذت ببرید.

طرز تهیه ریگاتونی، سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا

برای مطالعه بیشتر با tani-buy.ir:  سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم (برای 4 نفر)

  • پاستا ریگاتونی یک بسته
  • گوشت چرخ کرده سیصد گرم
  • پیاز یک عدد بزرگ
  • فلفل دلمه رنگی یک عدد کوچک
  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت

دستور پخت:

ابتدا یک قابلمه آب کنید، دو قاشق غذاخوری سر پر نمک و کمی روغن درون آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پس از اینکه آب جوش آمد پاستا را به آب اضافه کنید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.

در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را ریز خرد و سرخ کنید.

سپس گوشت را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.

کمی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

فلفل دلمه را ریز و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

نهایتا یک قاشق غذا خوری رب اضافه کنید و مواد را هم بزنید، اگر سس غلیظ و سفت است یک سوم فنجان آب به سس اضافه کنید تا مواد از هم باز شوند.

کف و دیواره های قالب کمربندی را کمی چرب کنید.

ماکارانی را آبکش کنید.

ریگاتونی ها را به صورت ایستاده کف ظرف بچینید و روی ریگاتونی ها را با سس گوشت پر کنید. می توانید مقداری سس نیز کف ظرف بریزید.

روی قالب را با یک فویل بپوشانید.

قالب را به مدت 35 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

پس از 35 دقیقه فویل را بردارید و روی ریگاتونی را با پنیر پیتزا پوشانده و شعله بالایی فر را روشن کنید تا پنیر ها آب شوند.

پس از آن قالب را از دور پاستا جدا کنید و آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

ماکارانی ریگاتونی خوشمزه شما آماده سرو است ...

نکات تکمیلی!

اگر قالب کمربندی ندارید کف یک ظرف تفلون را یک فویل پهن کرده و آن را خوب چرب کنید و سپس پاستا ها را روی آن بچینید.

هر چه مقدار پنیر بیشتری استفاده کنید پاستا خوشمزه تر می شود.

اگر زمان یا حوصله چیدن ریگاتونی ها را ندارید می توانید آن ها را با سس گوشت مخلوط کنید و پاستا را دم کنید. در دقایق پایانی روی آن کمی پنیر بریزید.

مواد لازم (برای دو فنجان ریگاتونی)

آرد دو صفر یا آرد چند منظوره 2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری

آب 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت 2 ساعت

طرز تهیه ریگاتونی

آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.

آب، روغن زیتون و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.

روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر حاصله را به مدت چند دقیقه خوب با دست ورز دهید و سپس کمی آرد روی خمیر بپاشید.

خمیر را بیست دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.

به کمک قالب لوله ای شکل خمیر را به شکل ریگاتونی در آورید.

اگر قالب ندارید، خمیر را پهن کرده و به شکل مستطیل های کوچک برش بزنید؛ سپس مانند شکل زیر با کمک یه لوله باریک، هر برش را به شکل استوانه درآورید.

آن ها را روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بگذارید.

سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر پخته شود.

ریگاتونی های شما آماده طبخ هستند...

خواص مواد اولیه:

  • پاستا ریگاتونی: سرشار از کربوهیدرات است که منبع اصلی انرژی بدن می‌باشد. همچنین، فیبر موجود در پاستا به هضم غذا کمک می‌کند.
  • گوشت چرخ‌کرده: منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است که برای سلامتی عضلات، خون و سیستم عصبی ضروری هستند.
  • پیاز: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پیاز، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. همچنین، پیاز خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.
  • فلفل دلمه‌ای: سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. فلفل دلمه‌ای همچنین منبع خوبی از ویتامین A است که برای سلامت چشم مفید است.
  • قارچ: فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در قارچ، فواید زیادی برای سلامتی بدن دارند. قارچ همچنین می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان کمک کند.
  • رب گوجه‌فرنگی: لیکوپن موجود در رب گوجه‌فرنگی، یک آنتی‌اکسیدان قوی است که به محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رب گوجه‌فرنگی همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
  • پنیر پیتزا: منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و ویتامین D است. پنیر پیتزا همچنین حاوی چربی است که می‌تواند به احساس سیری کمک کند.

طرز تهیه:

  1. یک قابلمه آب را روی حرارت بالا قرار دهید و به آن نمک اضافه کنید.
  2. پس از جوش آمدن آب، پاستا ریگاتونی را به آن اضافه کنید و طبق دستور پخت روی بسته، بپزید.
  3. در همین حین، یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و در آن کمی روغن بریزید.
  4. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سیر در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  5. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.
  6. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  8. سس را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.
  9. پاستا را آبکش کنید و به سس اضافه کنید.
  10. مخلوط پاستا و سس را به آرامی هم بزنید تا به طور یکسان پخش شوند.
  11. ریگاتونی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید.
  12. ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود و کمی طلایی رنگ شود.
  13. ریگاتونی را از فر خارج کنید و پس از چند دقیقه خنک شدن، سرو کنید.

سخن پایانی:

ریگاتونی، غذایی خوشمزه و مغذی است که به سادگی می‌توانید در خانه prepared کنید. این غذا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها نیز بسیار مناسب است. با کمی خلاقیت می‌توانید تنوعی به این غذا بدهید و از طعم‌های مختلف آن لذت ببرید. نوش جان!

انتشار: 22 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 22 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 87054

به "طرز تهیه ریگاتونی، سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ریگاتونی، سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید