طرز تهیه دسر بهاری طالبی شکم پر
به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه دسر بهاری طالبی شکم پر آموزش داده شده است.
به گزارش گروه وبگردی خبرنگاران،امروز قصد داریم طرز تهیه دسر بهاری طالبی شکم پررا به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه طالبی شکم پر موضوع مورد بحث ماست. طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر هستند و هضم آن ها آسان تر است.
برای تهیه این دسر بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید.
پودر ژله: یک بسته کامل
خامه: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
انواع میوه های فصل مثل گیلاس، هلو، انگور بدون هسته، زرد آلو، سیب، شلیل: از هر کدام چند عدد
طالبی: به وزن 1/5 کیلو
پودر شکر: نصف فنجان
برای تهیه این دسر بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید. ابتدا پودر ژله را با 1.5 لیوان آب جوش، مخلوط نموده و بگذارید سرد گردد.
میوه های آماده شده را بشویید و خشک کنید و هسته آن ها را بیرون بیاورید و خرد کنید. طالبی را هم شسته و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانه های آن را از همان جا بیرون آورده و ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته گردد.
در این مرحله از طرز تهیه طالبی شکم پر خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید تا فرم گرفته و با میوه های خرد شده مخلوط و آن ها را هم داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه بسته مخلوط کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته گردد.
بعد از یک ساعت بیرون آورده و آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.
این میوه یکی از فزونین منابع ویتامین A بوده و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می گردد. در یک فنجان آب طالبی فقط 56 کالری انرژی وجود دارد، ولی 129 درصد احتیاج روزانه ما به ویتامین A را تامین می نماید که در بهبود بینایی و پوست بدن نقش دارد.
به علاوه، بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می گردد. مطالعات نشان داده اند، افرادی که به وسیله رژیم غذایی شان، هر روز بتاکاروتن کافی دریافت می نمایند، کمتر به آب مروارید دچار می شوند.
اگر چه نمی توان ادعا کرد طالبی بمب ویتامین C است اما باید بدانید که این میوه می تواند یک چهارم احتیاج روزانه ما به این ویتامین را تأمین کند. متخصصان معتقدند که در هر 100 گرم طالبی 25 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.
این میوه تابستانی، یک فزونی عمده نسبت به میوه های حاوی ویتامین C دیگر دارد: گوشت این میوه با یک پوست نسبتاً ضخیم محافظت می گردد برای همین ویتامین C که نسبت به نور حساس است به واسطه این پوست از آسیب نور در امان می ماند.
باید بدانید که ویتامین C به همراه بتاکاروتن موجود در طالبی، خواص آنتی اکسیدانی پیدا می نماید و به این ترتیب از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بعضی از سرطان ها و پیری سلول ها پیشگیری به عمل می آورد.
مطالعات نشان داده اند، بچه هایی که از آسم رنج می برند، در صورت استفاده از میوه هایی که ویتامین C بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی شده و کمتر سرفه می نمایند. از این رو، استفاده از طالبی در میان وعده ها به علت وجود مقادیر بالایی از این ماده مغذی بسیار یاری نماینده است.
محققان عقیده دارند که خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین C خاصیت ضد التهابی هم دارد و این خاصیت مانع از شدت یافتن علائم آسم در بیماران می گردد.
به علاوه، آنتی اکسیدان های موجود در طالبی از بروز التهاب مزمن برونش ها هم جلوگیری می نماید، به همین علت مصرف روزانه آن برای بیمارانی که از مسائل تنفسی رنج می برند، بسیار مفید شناخته شده است.
طالبی حاوی فیبرهای حلّالی مثل پکتین است که نقش مهمی در هضم غذا دارند. این فیبرها آب را جذب نموده، حجم مدفوع را افزایش می دهد و به این ترتیب عبور آن را از روده ها آسان می نماید. اگر دچاریبوست موقت شده اید به طالبی اعتماد کنید.
بهتر است برای درمان یبوست قبل از غذا از طالبی بهره ببرید.
البته توجه داشته باشید که در مصرف این میوه زیاده روی نکنید. تحمل فیبرهای موجود در طالبی در افراد مختلف فرق دارد.
در بعضی افراد مصرف زیاد طالبی باعث اسهال یا نفخ می گردد. برای پیشگیری از هر مشکل احتمالی بهتر است زیاده روی ننموده و به همان یک قاچ بسنده کنید.
منبع:دلگرم
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانnamasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها