طرز تهیه ترشی لیته خانگی؛ نکات طلائی در خوشمزه تر شدن آن
به گزارش مجله سرگرمی، ترشی لیته یکی از ترشی های خوشمزه است که در آن از سبزیجات به صورت ریز و نگینی استفاده می شود. در ترشی لیته بادمجان نیز وجود دارد. برای طرز تهیه ترشی لیته به مواد زیر نیاز داریم. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

گل کلم | نیم کیلو |
کلم برگ | نیم کیلو |
بادمجان | یک کیلو |
پیاز | نیم کیلو |
هویج | نیم کیلو |
ساقه کرفس | نیم کیلو |
بوته سیر | 3 عدد |
سبزی معطر | نیم کیلو |
ادویه ترشی | 2 قاشق سوپخوری |
سیاه دانه | 1 قاشق سوپخوری |
سرکه، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
1- سبزیجات و صیفی جات را بشورید و بگذارید آب آن ها کاملا خشک شود.
2- بادمجان ها را روی فر یا آتش کباب کنید تا پوست آن ها به راحتی گرفته شود.
3- گوشت بادمجان ها را داخل صافی بریزید و بگذارید آب آن ها از بین برود، سپس بادمجان ها را به صورت ساطوری خرد کنید.
4- در این مرحله همه مواد را چرخ کنید. سرکه، ادویه ترشی، نمک و فلفل را مخلوط کرده و بگذارید بجوشد.
5- مواد چرخ کرده را درون ظروف شیشه ای ریخته و روی آن سرکه بریزید تا کاملا مواد را بپوشاند. درب ظروف را بسته و بگذارید به مدت 30 روز در جای خنک بماند.
نکات مهم در خصوص تهیه ترشی:
- سبزیجات و صیفی جات مورد استفاده باید کاملا سالم و بدون لک باشند.
- مواد اولیه حتما باید خشک باشند؛ در غیر این صورت ترشی ممکن است کپک بزند.
- اگر می خواهید تیزی سرکه را بگیرید، آن را به همراه مقداری آب بجوشانید.
- از ظروف شیشه ای استریل شده و خشک برای ترشی استفاده کنید. به هیچ وجه از دبه های فلزی استفاده نکنید.
- بهتر است ترشی در جای خشک، خنک و در خارج منزل نگهداری شود.
- از سبزیجات معطر ترکیبی از نعناع، مرزه، ترخون، گشنیز و جعفری است که می توانید هم به صورت تازه و هم خشک شده استفاده کنید. مقدار هریک از این سبزی ها بستگی به ذائقه شما دارد. می توانید به صورت مساوی نیز از هرکدام استفاده کنید.
- ادویه ترشی ترکیبی از سیاه دانه، زنجبیل، رازیانه، خردل، گلپر و میخک است که می توان با در نظر گرفتن ذائقه مقدار هریک را کم و زیاد یا حذف کرد.
- در صورت تمایل می توانید 2 قاشق پودر سیر نیز به ادویه این ترشی اضافه کنید.
انتشار: 20 مرداد 1404
بروزرسانی: 20 مرداد 1404
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 164726
به "طرز تهیه ترشی لیته خانگی؛ نکات طلائی در خوشمزه تر شدن آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لیته خانگی؛ نکات طلائی در خوشمزه تر شدن آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید