ضیافت افطار و سحر را به سلامت برگزار کنید

به گزارش مجله سرگرمی، ضیافت در ماه خدا بار دیگر ما را به فضایی معنوی وارد می نماید. روزه داری به بهانه ای برای تزکیه جسم و روح تبدیل می گردد و ضیافت های ساده اما سرشار از صمیمیت ماه رمضان، فرصتی برای نزدیکی و همدلی با کسانی می گردد که مشغله های هر روزه، فرصت همنشینی با آنها را از ما گرفته بود.

ضیافت افطار و سحر را به سلامت برگزار کنید

اگر شما هم قصد برگزاری مهمانی افطار یا دعای سحر در ماه رمضان را دارید، بهتر است نکاتی که در ادامه یادآوری نموده ایم را مرور کنید. ما به شما برای آماده کردن سفره سحری و افطاری سالم یاری می کنیم.

ضیافت پاکسازی بدن

خستگی، سردرد، سوءهاضمه و ضعف حافظه، قرار نیست همواره با روزه داران همراه باشد. تغذیه مناسب در وعده افطار و سحر و تامین احتیاجهای غذایی بدون مصرف چربی و قند فراوان، بدن را برای تحمل روزه داری آماده نموده و محرومیت از مواد غذایی را به بهانه خوبی برای پاکسازی بدن تبدیل می نماید.

تنظیم قند خون با تغذیه مناسب

مصرف بیش از اندازه شیرینی در وعده سحر، باعث بالا رفتن ناگهانی قند خون و در نتیجه افت سریع آن در ساعات بعد از سحر می گردد. روزه دارانی که در وعده سحری دسرهای کربوهیدراتی با شیرینی طبیعی را مصرف می نمایند، نسبت به کسانی که سفره سحری را با حجم زیادی از شیرینی پر می نمایند، کمتر دچار افت قند خون و ضعف ناشی از گرسنگی می شوند.

کاهش گرسنگی و عطش

مصرف غذاهای پر ادویه در وعده سحر، تشنگی و گرسنگی در ساعات بعدی را تشدید می نماید. خوراکی های کم حجم، ساده و سالمی که از گروه های متنوع غذایی انتخاب شده اند، بهترین گزینه برای تامین احتیاج سلول های مغز و بدن به مواد غذایی به شمار می روند.

آبرسانی به بدن

کم آبی بدن، احساس خستگی، ضعف، گیجی و بی حالی را تشدید می نماید. روزه دارانی که در وعده سحری و افطاری سراغ میوه ها و سبزیجات آبدار می روند و نوشیدنی های سالم و بدون قند را مصرف می نمایند، ساعات بیشتری محروم بودن از غذا را تحمل می نمایند. گذشته از این، رساندن مایعات سالم به بدن، احتمال درگیر شدن با سردردهای هر روزه و مسائل گوارشی را پایین می آرود.

بدن هر فرد در طول روز، به مصرف مایعات فراوان احتیاج دارد اما آب، تنها نوشیدنی نیست که از پس تامین این احتیاج بدن برمی آید. سوپ ها و آش ها، شربت عرقیات، شیر کم چرب و دم نوش ها، گزینه های مناسبی برای آبرسانی به بدن هستند.

مصرف فیبر

مصرف غذاهای چرب در وعده سحری، باعث سنگینی و سیری زودرس می گردد. مصرف میوه ها و سبزیجات تازه، غذاهای کم چرب و غلات کامل، احتمال گرسنگی زودرس را پایین آورده و به فعالیت بهتر دستگاه گوارش در این روزها یاری می نماید.

جدا کردن شام از افطار

مصرف غذاهای سنگین و کامل در وعده افطار، یکی از اشتباهات رایج در تغذیه روزه داران است. متخصصان معتقدند دستگاه گوارشی که ساعت ها از آب و غذا محروم بوده، آماده دریافت حجم زیادی از مواد غذایی نیست.

چیدن سفره افطار با مواد غذایی سالمی که چربی و قند بالایی ندارند، به حفظ سلامت دستگاه گوارش در این ماه یاری می نماید. به همین متخصصان توصیه می نمایند که وعده شام، حداقل یک ساعت پس از افطار صرف گردد.

بسته ضیافت کاله؛ سحری و افطاری آماده اما سالم

کمبود وقت، گرسنگی شدید و خستگی، از دلایل اصلی افزایش مصرف غذاهای چرب و پرکالری در ماه رمضان است. شرکت کاله با تهیه بسته های سالم و مالی ضیافت برای وعده های افطار و سحر، تنوعی از مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامت روزه داران را آماده عرضه نموده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بسته های سحری و افطاری و نحوه سفارش بسته ضیافت به مراجعه کنید.

kashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی

nfliri.ir: مجله نیلوفری | مجله خبری تحلیلی نیلوفری

bushehrherfa.ir: مجله بوشهری ها، وبلاگ بچه محل های بوشهر

منبع: کتاب کاله
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 36059

به "ضیافت افطار و سحر را به سلامت برگزار کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضیافت افطار و سحر را به سلامت برگزار کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید