ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، فراوری خودروهای برقی متعدد در قاره اروپا تغییرات اساسی در صنعت اتومبیل سازی ایجاد می نماید و لذا باید برنامه های مهارت آموزی مجدد در این قاره اجرا گردد تا نیروی کار بتواند برای آینده ای آماده گردد که هدف از فراوری اتومبیل در آن به صفر رساندن اندازه انتشار آلاینده های زیست محیطی است.

ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی

گروه صنعتی پلتفرم الکتروموبیلیتی، در گزارش تازه خود در این زمینه تصریح نموده که تا سال 2030 اندازه استخدام در صنعت خودروسازی کمتر از یک درصد کاهش می یابد. تعداد افراد شاغل در این صنعت فعلاً در حدود 5.7 میلیون نفر است.

در عین حال، مشاغل مرتبط با فراورینمایندگان و تأمین نمایندگان سنتی موتورهای احتراقی به ترتیب 20 و 42 درصد کاهش می یابد و در مجموع نیم میلیون شغل مرتبط با این خدمات در صنایع خودروسازی از بین خواهند رفت. زیرا فراوری خودروهای برقی به تخصص های دیگری احتیاج دارد. بعلاوه استخدام در بخش های مرتبط با فناوری های به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانه ای ده درصد رشد نموده و 300 هزار نیروی تازه در این بخش استخدام می شوند.

کمیسیون اروپایی از ممنوعیت فراوری و عرضه خودروهای تازه بنزین سوز و دیزلی تا سال 2035 خبر داده و بسیاری از کشورهای اروپایی هم قوانین مشابه مستقلی در این زمینه وضع نموده اند. از همین رو باید افراد مهارت های تازه ای در ارتباط با فراوری خودروهای برقی کسب نمایند تا بتوانند شغل های خود را حذف نمایند.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 آبان 1400 بروزرسانی: 11 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 159883

به "ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت مهارت آموزی مجدد نیروی کار با جایگزینی خودروهای برقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید