شیوع بیماری نقرس در دنیا رو به افزایش است

به گزارش مجله سرگرمی، طبق گزارش جدید محققان، شیوع بیماری نقرس در سطح دنیا با نرخ هشدار دهنده ای از سال 1990 تا 2017 افزایش یافته و همچنان هم در حال افزایش است.

شیوع بیماری نقرس در دنیا رو به افزایش است

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، بیماری نقرس نوعی آرتروز با علائم درد شدید، قرمزی و حساسیت در مفاصل است.

تحقیق نشان می دهد در سال 1990 نرخ ابتلاء به نقرس 5.5 درصد بوده است در حالی که این رقم در سال 2017 به 92 درصد رسیده است و حدود 41.2 میلیون نفر مبتلا به این بیماری بوده اند.

در حال حاضر برآورد می گردد نزدیک به 60 میلیون نفر یا بیشتر در دنیا مبتلا به بیماری نقرس هستند.

طبق این گزارش، بیماری نقرس در مردان و افراد مسن شیوع بیشتری دارد. همچنین این بیماری در کشورهای

پیشرفته شایع تر است. شاخص توده بدنی بالا و اختلال در عملکرد کلیه از فاکتورهای پرخطر این بیماری هستند.

دکتر اما اسمیت سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در این باره می گوید: با وجود افزایش سن جمعیت دنیا، فرایند افزایشی ابتلاء به نقرس ادامه خواهد داشت.

بیماری نقرس زمانی روی می دهد که کریستال های اورات در مفاصل انباشت شده و موجب التهاب و درد شدید حمله نقرس می گردد. کریستال های اورات زمانی تشکیل می شوند که میزان بالای اسیداوریک در خون وجود دارد.

iraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان

italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار

itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 105283

به "شیوع بیماری نقرس در دنیا رو به افزایش است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیوع بیماری نقرس در دنیا رو به افزایش است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید