شطرنج باز آمریکایی مقابل خادم الشریعه تسلیم شد
به گزارش مجله سرگرمی، سارا خادم الشریعه پیروز شد در مسابقات آنلاین شطرنج حریف سر سخت آمریکایی اش را شکست دهد.

به گزارش خبرنگاران، با توجه به شیوع کرونا و لغو بیشتر رقابت های ورزشی، رشته شطرنج از جمله ورزش هایی بود که در اوایل کار با وجود لغو شدن بازی ها، به صورت آنلاین رقابت های خود را ادامه داد.
سارا سادات خادم الشریعه، بانوی شطرنج باز ایران که مدتی است در مسابقات رسمی حضور نداشته، تصمیم گرفت در رقابت های شطرنج آنلاین سرعتی بانوان شرکت کند.
در مرحله سوم این مسابقات بانوی شطرنج باز ایران در اولین دور با پیروزی 7 بر 6 در برابر حریف آمریکایی راهی مرحله بعد شد.
ایرینا کروش، حریف آمریکایی خادم الشریعه یکی از ملی پوشانی بود که پیروز شده است هفت دوره در شطرنج بانوان آمریکا قهرمان گردد. همچین در دور اول مرحله دوم این رقابت ها خادم الشریعه پیروز شده بود این حریف سرسخت را با نتیجه 7 بر 3 شکست دهد.
خادم الشریعه با این پیروزی باید در مرحله بعد با جو ونجون، شطرنج باز مطرح چینی به رقابت بپردازد. این حریف چینی نفر دوم سرعتی رنکینگ بانوان دنیا است.
مسابقات جایزه عظیم شطرنج سرعتی بانوان فیده با حضور چهره های برتر در حال پیگیری است. نفر اول بانوان دنیا هم در این مسابقات حضور دارد و پیروز شده که به مرحله بعد صعود کند.
این مسابقات آنلاین در چهار مرحله پیگیری می گردد که در هر مرحله 16 بازیکن به صورت حذفی بازی خواهند کرد. این مسابقات تا 30 تیر ادامه خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری ایسناparmisfun.ir: مجله پارمیسفان | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی
pbmusic.ir: نوای پرنده پارسی | مجله خبری، ورزشی و مسافرتی پارسی
quiz1.ir: مجله آزمون اول، مجله خبری تحلیل صنایع آموزشی و کارگاهی