شش انداز بادمجان؛ غذای محلی گیلان
به گزارش مجله سرگرمی، خورشت شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد.
خورشت شش انداز یک غذای سنتی خوشمزه و خوش طعم با ظاهری شبیه خورشت فسنجان است که می تواند با مواد مختلفی مثل تخم مرغ، هویج، سیب و بادمجان تهیه گردد. شش انداز بادمجان یکی از انواع این خورشت است که در گیلان طبخ می گردد. با خبرنگاران و طرز پخت خورشت شش انداز گیلانی همراه باشید.
مواد لازم برای خورشت شش انداز گیلانی :
- بادمجان قلمی بدون تخم 5 عدد
- پیاز سرخ نموده 4 قاشق سوپ خوری
- رب انار 2 قاشق سوپ خوری
- مغز گردو ساییده شده 300 گرم
- نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
- برای پخت خورشت شش انداز گیلانی ، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش بزنید.
- بادمجان های خرد شده را به نمک آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دوساعت بماند و تلخی احتمالی آن رفع گردد.
- قابلمه مناسبی را روی شعله قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن داغ گردد.
- سپس مغز گردوی ساییده شده را به روغن اضافه نموده و تفت دهید.
- پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته گردد.
- سپس رب انار و 3 پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید تا خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
- بادمجان ها را با آب سرد بشویید تا نمک آن ها گرفته گردد. سپس بادمجان ها را خشک نموده و در روغن سرخ کنید.
- بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید و بگذارید با حرارت کم لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد
خورشت شش انداز بادمجان در کنار برنج سرو می گردد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با غذاهای گیلانی دستور پخت شامی ترش گیلانی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاtafatton.ir: تفطن، گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل
faceraz.ir: فیس راز | مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی
batask.ir: باتسک | مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس
انتشار: 25 آبان 1400
بروزرسانی: 25 آبان 1400
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 78443
به "شش انداز بادمجان؛ غذای محلی گیلان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "شش انداز بادمجان؛ غذای محلی گیلان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید