شبکه سازی صنایع دستی و سوغات در مشهد شروع شد
به گزارش مجله سرگرمی، شبکه سازی صنایع دستی و سوغات در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه سراسری گردشگری و صنایع وابسته در مشهد شروع شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی فر مدیر کل میراث فرهنگی این استان، در مراسم افتتاح شبکه سازی صنایع دستی و سوغات گفت: بیش از 100 نفر از هنرمندان حاضر در نمایشگاه مزبور در این شبکه سازی ثبت نام و شرکت نموده اند.
مکرمی فر اضافه کرد: هدف از ایجاد شبکه صنایع دستی و سوغات، گردآمدن بخش خصوصی با دانش های متعدد در کنار یکدیگر و استفاده از ظرفیت های همدیگر است.
او گفت: در این طرح شرکت های مختلف با دانش ها و توانایی های متعدد در کنار یکدیگر جمع شده و به فراوری محصولات مورد احتیاج بازار با کیفیت مطلوب اقدام می نمایند.
او با اشاره به مدیریت صادرات در این شبکه گفت: هم اکنون 60 روش متعدد برای شبکه سازی وجود دارد که تاکنون روش سنتی در این زمینه در کشور اجرا شده است.
مکرمی فر با بیان اینکه این نوع شبکه سازی صنایع دستی در کشور برای نخستین بار انجام می گردد اضافه کرد: شرکتهای تعاونی، طراح پکیج و بسته بندی، طراح محصولات، نماینده های بانک ها و نمایندگان سازمان های خصوصی در این شبکه حضور دارند.
او گفت: آموزش های لازم نیز نسبت به نحوه شبکه سازی صنایع دستی به شرکت نمایندگان ارائه و گواهینامه معتبر برای آنان صادر می گردد.
منبع: میراث آریا8sharj.ir: تور رم: گردش در اروپای باستانی
parisro.ir: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه