طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی
به گزارش مجله سرگرمی، سوپ ها یکی از پیش غذاهای محبوب و مغذی هستند که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، گوشت و لبنیات تهیه می شوند. سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی است که با ترکیب قارچ، شیر و خامه درست می شود. این سوپ سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامین ها و املاح است و می تواند در بهبود سیستم ایمنی بدن موثر باشد.

برای مطالعه بیشتر با taverna.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
در دنیای پرمشغله امروز، یافتن غذاهایی که هم سریع و آسان آماده شوند و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشند، میتواند چالشبرانگیز باشد. سوپ شیر و قارچ یکی از این غذاهاست که با ترکیبی از مواد مغذی و طعم دلپذیر، میتواند گزینهای عالی برای وعدههای غذایی باشد. این سوپ نه تنها برای بدن مفید است بلکه تهیه آن نیز بسیار ساده است.
عموما بخش عمده سوپ ها را مایعات تشکیل می دهند و در آنها از موادی مانند انواع سبزیجات و گوشت استفاده می گردد. شکل امروز سوپ ها قدمت زیادی ندارد و به قرن نوزدهم برمی گردد. سوپ ها در غلظت های مختلف به صورت رقیق یا غلیظ؛ و در طعم های متنوع شور، شیرین، یا ترش درست می شوند و معمولا به عنوان پیش غذا و برای باز شدن اشتها مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع سوپ مانند ساده، سوپ قارچ با سس، سوپ قارچ با خامه، سوپ شیر و قارچ و ... را می توان با قارچ تهیه کرد. سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های مغذی است که شامل املاح و ویتامین های ضروری برای سیستم دفاعی بدن می باشد و می تواند در بهبود بیماری موثر واقع گردد.
مواد اصلی استفاده شده در تهیه این سوپ شامل قارچ، شیر و خامه است. قارچ استفاده شده در این سوپ یکی از مواد غذایی کم کالری است که ارزش غذایی بالایی دارد و خوردن آن باعث احساس سیری در فرد می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ برای 4 نفر ارائه شده و زمان پخت آن 30 دقیقه است.
قارچ | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
عصاره مرغ/ آب مرغ | یک بسته کوچک/ یک لیوان |
شیر | 4 لیوان |
خامه | 1 لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ
- پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی تا حد ممکن ریز خرد کنید.
- کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا آب گردد و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز در کره کمی تفت بخورد.
- قارچ ها را تمیز بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
- نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد.
- آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مواد با هم تفت بخورند.
- عصاره مرغ یا آب مرغ را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ کمی غلیظ گردد.
- در مرحله آخر خامه را بزنید تا صاف و یکدست گردد و سپس به مواد اضافه کنید.
- سوپ را در ظرف مورد نظر بکشید و بسته به سلیقه خود آن را با قارچ، یا هر سبزی دلخواهی تزئین کنید.
نکات مهم و اساسی در طبخ سوپ شیر و قارچ
- برای اینکه آرد گلوله گلوله نگردد، آن را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد را قبل از استفاده الک کنید.
- خامه را بزنید و به سوپ اضافه کنید در غیر اینصورت حالت بریده بریده پیدا می کند.
- اضافه کردن خامه به سوپ اختیاری است، می توانید از خامه استفاده نکنید.
- تفت دادن را در حرارت کم انجام دهید تا کره نسوزد.
- حرارت را کم کنید تا قارچ ها له نشوند و سوپ ظاهر بهتری داشته باشد.
- اگر از شیر پر چرب استفاده کنید سوپ خوشمزه تر می گردد.
- اگر از عصاره مرغ استفاده می کنید، نمک کمتری در سوپ بریزید چون عصاره مرغ شور است و ممکن است غذا شور گردد.
- در صورتی که آب مرغ یا عصاره مرغ در دسترس ندارید به جای آن می توانید از یک لیوان آب استفاده کنید.
- برای شست و شوی قارچ آنها را در آب نریزید، چون آّب جذب می کنند و هنگام پخت آب می اندازند. بهتر است ابتدا با یک دستمال حوله ای گرد و غبار و ذرات سیاه روی قارچ ها را تمیز کنید و بعد به آرامی یکی یکی با آب بشوئید.
- انواع قارچ های مختلف مانند قارچ دکمه ای، قارچ صدفی و قارچ خوراکی دیگر را می توانید در این سوپ استفاده کنید.
- برای طعم بیشتر می توانید مقداری سیر یا آویشن خشک به مواد اضافه کنید.
- اگر می خواهید سوپ شما غلیظ تر شود، می توانید مقدار آرد را افزایش دهید.
- برای رقیق کردن سوپ، می توانید مقداری آب یا شیر بیشتر به آن اضافه کنید.
- این سوپ را می توانید با نان تازه یا کراکر سرو کنید.
- برای تزئین سوپ می توانید از آویشن تازه، جعفری یا پنیر رنده شده استفاده کنید.
- برای افزایش ارزش غذایی، میتوانید از قارچهایی با خواص دارویی مانند قارچ شیتاکه یا قارچ گانودرما استفاده کنید.
- اگر به دنبال غلظت بیشتری هستید، میتوانید مقداری سیبزمینی پخته و له شده به سوپ اضافه کنید.
- برای طعمی متفاوت، امتحان کردن افزودنیهایی مانند جعفری خرد شده یا چند قطره آب لیمو میتواند جالب باشد.
- اگر به دنبال یک وعده غذایی کاملتر هستید، میتوانید کنار سوپ، نان سیر یا کراکرهای خانگی سرو کنید.