طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه و مقوی؛ دستور پخت ساده و حرفه ای
به گزارش مجله سرگرمی، سوپ جو قرمز یکی از محبوبترین و خوشمزهترین سوپهای رستورانی است که به دلیل طعم بینظیر و خواص مغذی خود، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد. این سوپ علاوه بر اینکه بهعنوان پیشغذا سرو میشود، به دلیل مواد مقویای که در آن استفاده میشود، میتواند یک وعدهی سبک اما کامل برای شام نیز باشد. ترکیب هویج، جو پرک، آب مرغ و چاشنیهایی مانند رب گوجهفرنگی و آبلیمو، طعمی دلپذیر و دلچسب به این غذا میبخشد. در این مطلب، قصد داریم طرز تهیهی سوپ جو قرمز را به سبک رستورانها آموزش دهیم تا بتوانید بهراحتی در منزل، یک سوپ خوشرنگ، غلیظ و خوشمزه آماده کنید.

برای مطالعه بیشتر با tafatton.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته می گردد که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویه جات، رب و … تهیه می گردد. در واقع سوپ را به عنوان پیش غذا و برای بازشدن اشتها و گرم شدن معده و آماده شدن برای صرف غذای اصلی میل می نمایند.
سوپ ها به دو نوع سوپ رقیق و سوپ غلیظ تقسیم بندی می شوند که بعضی از این سوپ های غلیظ، آنقدر مقوی و کامل هستند که می توانند حکم یک غذای اصلی به خصوص برای وعده شام را داشته باشند.
سوپ ها تنوع بسیار زیادی دارند و می توان با تغییردادن بعضی مواد اولیه یک نوع سوپ، آن را به سوپی دیگر تبدیل کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوپ جو قرمز را به شما آموزش دهیم که جزو سوپ های رستورانی و کلاسیک بوده و معمولا در فصل پاییز و زمستان در بیشتر رستوران ها و غذاخوری ها سرو می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی)
آب مرغ | 7- 8 پیمانه |
جو پرک | 3/4 پیمانه |
هویج | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
جعفری خشک | 1 ق غذاخوری |
آرد | 2 ق غذاخوری |
آبلیمو | 2 ق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1.5 ق غذاخوری |
ادویه کاری و پودر سیر | نصف ق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی)
- برای تهیه سوپ جو قرمز ابتدا باید آب مرغ تهیه کنید. برای این کار ابتدا؛ استخوان های مرغ را با 1 عدد پیاز، 1 عدد هویج، زعفران(دل خواه) سیر، نمک و زردچوبه با حدود 2.5 لیتر آب بپزید.
- وقتی استخوان ها پخته و نرم شدند، آب مرغ را از صافی بگذرانید و کنار بگذارید تا به سراغ تهیه سوپ جو قرمز برویم.
- حالا هویج و پیاز باقی مانده را ریز خرد یا رنده کنید و به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- وقتی جوش آمد، حرارت را کم نموده و درب قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات و جو پخته شوند.
- جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می دهد اما برای غلظت بیشتر می توانید 1 ق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل نموده و به سوپ اضافه کنید.
- جعفری خشک و ادویه جات را نیز به سوپ اضافه کنید.
- دوباره باید صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته گردد.
- در مرحله آخر، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را به سوپ اضافه نموده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ گردد.
سوپ جو قرمز شما به سبک سوپ جو رستورانی آماده است. نوش جان.
نکته:
- در صورت تمایل می توانید مقداری مرغ پخته ریش یش نیز به سوپ اضافه کنید. این مورد کاملا سلیقه ای است.
- همچنین می توانید سوپ جو را با مقداری زرشک تازه تزیین و سرو کنید.
- در صورت تمایل مقداری ساقه کرفس یا قارچ نیز می توان به سوپ افزود.
- سوپ جو با شیر یا خامه نیز تهیه می گردد که بسیار خوشمزه و مجلسی است.
نتیجهگیری:
سوپ جو قرمز نهتنها یک پیشغذای عالی برای روزهای سرد پاییز و زمستان است، بلکه به دلیل ترکیبات مقویاش، گزینهای مناسب برای تأمین انرژی روزانه محسوب میشود. با رعایت نکات ذکر شده در طرز تهیه، میتوانید این سوپ را به سبک رستورانهای حرفهای در خانه آماده کرده و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید. همچنین، امکان افزودن مواد دلخواه مانند مرغ، قارچ یا زرشک، به شما این فرصت را میدهد که بر اساس سلیقهی خود، سوپ را متناسب با ذائقهی خانوادتان تهیه کنید. امیدواریم این دستور پخت برای شما مفید باشد و بتوانید از تهیه و میل کردن این سوپ لذیذ، نهایت لذت را ببرید. نوش جان!