طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی: گرمابخش و مغذی در شب های سرد
به گزارش مجله سرگرمی، سوپ جو قرمز یکی از محبوبترین و خوشمزهترین سوپها در سراسر جهان است. این سوپ نه تنها طعم فوقالعادهای دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامینها نیز میباشد. در این دستور پخت، طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید از این غذای لذیذ و مقوی در منزل خود لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر با tafatton.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته می گردد که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویه جات، رب و … تهیه می گردد. در واقع سوپ را به عنوان پیش غذا و برای بازشدن اشتها و گرم شدن معده و آماده شدن برای صرف غذای اصلی میل می نمایند.
سوپ ها به دو نوع سوپ رقیق و سوپ غلیظ تقسیم بندی می شوند که بعضی از این سوپ های غلیظ، آنقدر مقوی و کامل هستند که می توانند حکم یک غذای اصلی به خصوص برای وعده شام را داشته باشند.
سوپ ها تنوع بسیار زیادی دارند و می توان با تغییردادن بعضی مواد اولیه یک نوع سوپ، آن را به سوپی دیگر تبدیل کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوپ جو قرمز را به شما آموزش دهیم که جزو سوپ های رستورانی و کلاسیک بوده و معمولا در فصل پاییز و زمستان در بیشتر رستوران ها و غذاخوری ها سرو می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی)
آب مرغ | 7- 8 پیمانه |
جو پرک | 3/4 پیمانه |
هویج | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
جعفری خشک | 1 ق غذاخوری |
آرد | 2 ق غذاخوری |
آبلیمو | 2 ق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1.5 ق غذاخوری |
ادویه کاری و پودر سیر | نصف ق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ جو قرمز (سوپ جو رستورانی)
- برای تهیه سوپ جو قرمز ابتدا باید آب مرغ تهیه کنید. برای این کار ابتدا؛ استخوان های مرغ را با 1 عدد پیاز، 1 عدد هویج، زعفران(دل خواه) سیر، نمک و زردچوبه با حدود 2.5 لیتر آب بپزید.
- وقتی استخوان ها پخته و نرم شدند، آب مرغ را از صافی بگذرانید و کنار بگذارید تا به سراغ تهیه سوپ جو قرمز برویم.
- حالا هویج و پیاز باقی مانده را ریز خرد یا رنده کنید و به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- وقتی جوش آمد، حرارت را کم نموده و درب قابلمه را ببندید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات و جو پخته شوند.
- جو به خودی خود به سوپ شما لعاب می دهد اما برای غلظت بیشتر می توانید 1 ق غذاخوری آرد را در یک لیوان آب سرد حل نموده و به سوپ اضافه کنید.
- جعفری خشک و ادویه جات را نیز به سوپ اضافه کنید.
- دوباره باید صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید و آرد پخته گردد.
- در مرحله آخر، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را به سوپ اضافه نموده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ گردد.
سوپ جو قرمز شما به سبک سوپ جو رستورانی آماده است. نوش جان.
نکته:
- در صورت تمایل می توانید مقداری مرغ پخته ریش یش نیز به سوپ اضافه کنید. این مورد کاملا سلیقه ای است.
- همچنین می توانید سوپ جو را با مقداری زرشک تازه تزیین و سرو کنید.
- در صورت تمایل مقداری ساقه کرفس یا قارچ نیز می توان به سوپ افزود.
- سوپ جو با شیر یا خامه نیز تهیه می گردد که بسیار خوشمزه و مجلسی است.
نکات تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:
- جو: جو سرشار از فیبر، ویتامین B، پتاسیم و منیزیم است. فیبر موجود در جو به هضم غذا کمک میکند و باعث ایجاد احساس سیری میشود. ویتامین B برای سلامت عصبی و عضلانی ضروری است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکند و منیزیم برای سلامت استخوانها و عضلات ضروری است.
- مرغ: مرغ منبع عالی پروتئین، ویتامین B، نیاسین و فسفر است. پروتئین برای ساخت و ترمیم بافتها ضروری است. ویتامین B برای سلامت عصبی و عضلانی ضروری است. نیاسین به متابولیسم چربیها و قندها کمک میکند و فسفر برای سلامت استخوانها و دندانها ضروری است.
- هویج: هویج سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن، فیبر و پتاسیم است. ویتامین A برای سلامت چشم و سیستم ایمنی بدن ضروری است. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. فیبر به هضم غذا کمک میکند و باعث ایجاد احساس سیری میشود. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکند.
- پیاز: پیاز سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامین C و کروم است. آنتیاکسیدانها از سلولها در برابر آسیب محافظت میکنند. ویتامین C برای سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است. کروم به تنظیم قند خون کمک میکند.
- سیر: سیر سرشار از آنتیاکسیدانها، آلیسین و ویتامین C است. آنتیاکسیدانها از سلولها در برابر آسیب محافظت میکنند. آلیسین خاصیت ضد التهابی دارد و ویتامین C برای سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
- رب گوجه: رب گوجه سرشار از لیکوپن، ویتامین C و پتاسیم است. لیکوپن یک آنتیاکسیدان قوی است که از قلب و سلولها در برابر آسیب محافظت میکند. ویتامین C برای سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکند.
- جعفری: جعفری سرشار از ویتامین K، ویتامین C و فولات است. ویتامین K برای سلامت لخته شدن خون ضروری است. ویتامین C برای سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری است. فولات برای ساخت سلولهای جدید و DNA ضروری است.
- زردچوبه: زردچوبه سرشار از کورکومین، یک ترکیب ضد التهابی قوی است. کورکومین همچنین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از سلولها در برابر آسیب محافظت میکند.
- فلفل سیاه: فلفل سیاه سرشار از پیپرین است که به هضم غذا کمک میکند و باعث افزایش جذب مواد مغذی میشود.
- نمک: نمک برای طعم دادن به غذا و حفظ تعادل الکترولیتها در بدن ضروری است.
سخن پایانی:
سوپ جو قرمز رستورانی یک غذای کامل و مغذی است که برای هر فصلی مناسب است. این سوپ سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. با تهیه این سوپ در منزل، میتوانید از یک وعده غذایی سالم و لذیذ لذت ببرید.