سامره: مدیریت استقلال باید با طرفداران روراست باشد

به گزارش مجله سرگرمی، علی سامره بر این باور است که مدیران استقلال باید با طرفداران روراست باشند و با توجه به بودجه باشگاه هزینه نمایند.

سامره: مدیریت استقلال باید با طرفداران روراست باشد

جعفر برزگر،باشگاه استقلال در فصل جاری تغییرات زیادی در هیأت مدیره اش داشت و این جابه جایی ها مسائل زیادی برای تیم به وجود آورد. علی سامره، مهاجم سابق استقلال انتظار دارد که مدیریت باشگاه بر عهده افراد کاربلد باشد و از همه مهم تر مسائل را صادقانه به طرفداران بازگو نمایند. او اعتقاد دارد قبل از هر اتفاقی باید مسائل اقتصادی حل شود و پس از آن با برنامه ریزی اصولی برای سال های بعد برنامه ریزی کرد.

امروز ثابت شده اگر در فوتبال پول نباشد باشگاهداری به معنای واقعی خیلی سخت می شود و به همین دلیل هر روز باید منتظر احکام انضباطی فیفا باشیم. البته این فقط به باشگاه استقلال مربوط نمی شود.

ببینید صد درصد پول اهمیت دارد ولی برنامه ریزی و انتخاب مدیرانی که مدیریت را بدانند از پول مهمتر است. ما بسیاری از تیم ها را داشتیم که خالصانه و بدون شیله پیله کار کردند و دنبال شهرت و زد وبند نرفتند و موفقیت هم به دست آوردند، در حالی که شاید به لحاظ اقتصادی هم خیلی قوی نبودند. به طور حتم مسائل اقتصادی می تواند راستا موفقیت را هموارتر کند. خیلی از تیم ها را هم داشتیم که مشکل اقتصادی نداشتند اما نفراتی را که به عنوان مدیر آنجا گذاشتند به هیچ وجه نتوانستند کارنامه خوبی را از خود به جا بگذارند و گلیم فوتبال را از آب بیرون بکشند. تیم های سرخابی هم همه ساله با این شرایط روبه رو هستند.

به همین دلیل گفت وگو را با بحث مدیریت آغاز کردیم. به نظر می رسد تا این باشگاه ها خصوصی نشوند مسائل شان کم نمی شود.

شما نگاه کنید مدیرعامل برای باشگاه انتخاب می شود و می داند که بودجه اش چقدر است و بر اساس آن بازیکن می گیرد و طرفدار هم اگر واقعیت را بداند شرایط را خیلی بهتر می پذیرد. متأسفانه برخی مدیران ما با فشار طرفدار وارد باشگاه می شوند و دنبال این هستند که فقط رضایت طرفدار را به دست آورند. اما آنها معنی رضایت طرفدار را شاید اشتباه متوجه شده باشند. طرفدار حق دارد که بهترین بازیکنان را در تیمش ببیند و در نهایت هم جشن قهرمانی برگزار کند، اما باید بداند که وقتی دست باشگاه به لحاظ اقتصادی خالی است نباید انتظار داشته باشد که آنها لقمه عظیم بردارند و زمانی که این اتفاق می افتد مسائل عدیده ای را برای باشگاه به وجود می آورد. اگر طرفدار حقایق را بداند و مطمئن باشد که مدیران سالمی در رأس کار هستند و افق روشنی را برای تیمش متصور شود، من ایمان دارم که حتی اگر دو سال هم جام نیاورند خیلی ناراحت نمی شود چون می داند که آینده از آن تیمش است. البته یک موضوع را هم بگویم.

بفرمایید.

ببینید خیلی مهم است که به تیم های پایه توجه شود و اگر باشگاهی در رده پایه قدرتمند و سازنده باشد مسائل اقتصادی اش هم در آینده کمتر می شود. البته این یک فرایند سه تا پنج ساله را می طلبد. الان هم اگر استقلال و پرسپولیس بخواهند از این مسائل نجات پیدا نمایند باز هم باید دست به دامن دولت شوند. دولت هم اگر می خواهد این دو باشگاه را نجات دهد باید تمام بدهی ها را برعهده بگیرد و همین الان که دارند اساسنامه فدراسیون را اصلاح می نمایند یک قانون و بودجه ای را برای دو تیم استقلال و پرسپولیس مشخص نمایند و افرادی را انتخاب نمایند که اینکاره باشند نه اینکه افرادی بیایند که دنبال شهرت باشند. با این مدل تفکر مشخص است که فوتبال ما رشد نمی نماید.این که امروز یک نفر بیاید چند میلیارد بیاورد فردا نفر بعدی با همین اندازه پول بیاید پس فردا از یکی دیگر بخواهیم که تو رو خدا شما بیا و 10 میلیارد پول بیاور نه تنها در تیم های عظیم بلکه در محلات هم نمی توان به صورت اصولی تیمداری کرد. شاید 20 سال پیش اینطوری تیمداری می کردند اما الان نمی شود و آنهایی که به این شکل سرکار می آیند اصلاً دلشان برای فوتبال نمی سوزد. بحث دراین باره خیلی زیاد است و تا زمانی که افراد دلسوز را انتخاب نکنیم همین شرایط وجود دارد.

معمولاً در تیم ها تغییرات زیاد در سطح بازیکن است اما الان می بینیم که تغییرات در هیأت مدیره استقلال و حتی مدیرعاملی کم کم به یک رکورد نزدیک می شود.

این مسأله حکایت آن سرمربی را دارد که 10 دقیقه بعد از آغاز بازی اولین تعویضش را انجام می دهد. حالا این مربی اگر از ابتدا چیدمانش درست بود هیچ وقت تعویض نمی کرد. وقتی شما انتخاب درستی نداشته باشید برای بهبود شرایط چاره ای جز تغییر ندارید و مجبور می شوید که دو سه هفته بعد عوضش کنید. حالا من شنیدم نه تنها در این باشگاه ها بودجه سال جاری را هزینه کردند بلکه مقداری از پول فصل آینده را هم خرج تیم نموده اند. با این شرایط هر مدیری را بیاورند کاری نمی تواند انجام دهد. به خاطر همین می گویم که دولت باید مسائل آنها را حل نماید در غیر این صورت مسائل به قوت خودش باقی می ماند. بحث خصوصی سازی باید جدی گرفته شود و هیأت مدیره باشگاه ها باید به طور جداگانه اداره شوند.

الان با وضعیتی که کرونا ایجاد نموده چه تصمیمی باید گرفت؟

من در وهله اول امیدوارم که این ویروس خیلی زود از جهان ریشه کن شود اما اگر کرونا همچنان ادامه پیدا کند باید فکر اساسی کرد. البته تیم ها و بازیکنان متضرر می شوند و این که بخواهند چند ماه بیشتر از قراردادشان بمانند به لحاظ روحی صدمه می بینند. اما مهم سلامت جامعه است. شاید بهترین حالت این است چهار تیم اول را برای آسیا انتخاب نمایند و برای تیم های سقوط نماینده هم برنامه ای را مشخص نمایند. البته باید تکلیف تیم های صعود نماینده از لیگ یک را هم مشخص نمایند. شاید این حرف من خیلی کارشناسی نباشد و باید زمان بیشتری را برای این مهم در نظر گرفت.

شما یکی از بهترین مهاجمان فوتبال ما بودید. سال جاری استقلال از زوج قایدی - دیاباته استفاده می نماید؛ مهاجمانی که برای هر خط دفاعی خطرناک هستند. اما الان به خاطر همان مسائل اقتصادی که اشاره کردید هر زمان که دیاباته به کشورش می رود این شایعه شنیده می شود که او برمی شود یا نه.

من قبلاً هم گفتم و شاید برخی ها ناراحت شوند، اما آمار خوب این دو مهاجم به خاطر سیستمی است که از ابتدای فصل در این تیم پیاده و نسبت به استفاده از آن اصرار شد. خط هافبک استقلال هم نسبت به خیلی از تیم ها بیشتر به خط حمله اضافه می شوند و طبیعتاً این دو بازیکن بیشتر به چشم آمدند. البته به لحاظ فنی هم خیلی خوب هستند.

استقلال در خط دفاع مسائلی دارد که هنوز رفع نشده است.

استقلال در هر پست بازیکنان زیادی دارد و اگر برای سال های بعد هم می خواهند همین سیستم را ادامه دهند باید نفرات تخصصی تری را به خدمت بگیرند تا تاکتیک های شان را در زمین راحت تر اجرا نمایند.

یک بحثی هم همواره در خصوص انتخاب فرهاد مجیدی وجود داشت و اینکه او قربانی مسائل مدیریتی و البته اقتصادی باشگاه شد. عده ای هم بر این باورند که مجیدی پیش از پذیرفتن این مسئولیت به همه مسائل اشراف داشته است.

ببینید بحث قربانی شدن شخص نیست. فرهاد صد درصد دانسته وارد کار شده و مسائل اقتصادی و ریز و درشت استقلال را می دانسته ضمن اینکه در خاتمه فصل قبل هم چند هفته ای با آنها بوده و هیأت مدیره را هم تا حدودی می شناخته پس بحث قربانی شدن صحیح نیست. باز هم به صحبت های قبلی خودم اشاره می کنم و این که تا وقتی مدیران کاربلد بالای سر تیم نباشند مسائل زیادی به وجود می آید و تمرکز را از بین می برد. در واقع کم کردن مسائل استقلال با آوردن فرهاد یا مثلاً کسی که بیاید و چند میلیارد پول بیاورد رفع نمی شود. این مسأله حکایت قرص مسکنی را دارد که هر دو سه ساعت بخوریم تا سردردمان خوب شود. قطعاً این سردرد دوباره برمی شود اما نمی شود که هر سه ساعت مسکن بخوریم. به همین دلیل باید تصمیم اساسی گرفته شود وگرنه هر مدیری که بیاید بیشتر شعار می دهد و می آید تا ببیند چه می شود.

پس اگر اعضای هیأت مدیره نمی توانند درآمدزایی نمایند چه اصراری به ماندن دارند؟

الان اگر 100 نفر همه بیایند و بروند اصولی نمی توانند کار نمایند. چه کسی می تواند مدعی شود که می تواند مسائل این تیم ها را رفع کند؟ هیچ فرقی نمی نماید چه کسی می آید یا می رود چون مشکل استقلال شخص نیست. وقتی این دو تیم اسم دولتی روی شان می آید طبیعی است که هیأت مدیره اش هم نمی توانند جداگانه پول بیاورند چون پول آوردن برای این تیم ها تعاریف خودش را دارد و باید حساب و کتاب داشته باشد. به نظرم دولت باید ورود کند.

زندگی با کرونا چگونه است؟

اصلاً خوب نیست و خسته نماینده شده و جهانی جدیدی را به وجود آورده است. البته بعید نیست هر چند سال یک بار از این ویروس ها وارد جهان شود و شاید آن زمان آدم را مجبور کند که از خانه خارج نشویم پس در آن صورت باید چه کار کنیم؟ شاید خیلی ها به حالت بدتر آن فکر ننموده اند. امیدوارم این تجربه تلخ تکرار نشود و این اتفاق باعث شود تا بیشتر به سلامت مان توجه کنیم.

صحبتی مانده.

در این روزها که ویروس کرونا همه زندگی ما را تحت تأثیر خود قرارداده پزشکان، پرستاران و پرسنل بیمارستان ها در خط اول مبارزه با این ویروس قرار دارند و با فداکاری و ایثار سلامتی را دوباره به مردم برمی گردانند. متأسفانه تعدادی از این عزیزان را در همین راه از دست دادیم. آنها یقین بدانند که این از خودگذشتگی و ایثارشان در دفتر تاریخ و حافظه تمام ایرانی ها ثبت خواهد شد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

namasho.ir: نماشو: طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 3 آذر 1400 بروزرسانی: 3 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 82476

به "سامره: مدیریت استقلال باید با طرفداران روراست باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سامره: مدیریت استقلال باید با طرفداران روراست باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید