طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سه روش متنوع و خوشمزه

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد کلم سفید و کشمش یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که بافتی ترد و طعمی دلپذیر دارد. این سالاد شباهت زیادی به سالاد اندونزی دارد و می‌توان آن را با سس‌های مختلف، از جمله سس‌های شیرین یا شور، سرو کرد. ترکیب کلم سفید، هویج، کشمش و مغز گردو در کنار سس‌های مخصوص، طعمی بی‌نظیر به این سالاد می‌بخشد و آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تبدیل می‌کند. در این مطلب، سه روش مختلف برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید بسته به ذائقه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سه روش متنوع و خوشمزه

سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می نمایند. سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.

جهت مطالعه بیشتر به blogpo.ir هم سر بزنید

1. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم (4-5 نفر)
کلم سفید1 عدد کوچولو
هویج1 عدد
ذرت1/2 پیمانه
کشمش1/2 پیمانه
گردو خرد شده1/2 پیمانه
کلم قرمز و گوجه برای تزیینبه میزان لازم
سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفلبه میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه

دستور تهیه

  • کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
  • هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
  • کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  • سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
  • سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط نموده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  • سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
  • کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.

سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

2. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سس شیرین

مواد لازم
کلم سفیدنصف کلم متوسط
هویجدو عدد
گردو نگینی خرد شدهنصف پیمانه
کشمش200 گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی)
ذرت بخارپز200 گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونزسه الی چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفتسه الی چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
شکربه مقدار لازم برای شیرین کردن سس سالاد
روغن زیتون بدون بویک الی دو قاشق غذاخوری
آبلیموی تازهنصف پیمانه

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه

دستور تهیه

  • ابتدا کشمش را با کمی آب در یک کاسه بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی نرم شوند.
  • کلم سفید را خوب بشویید و آن را به صورت خلال های ریز برش زده و در یک کاسه بریزید.
  • هویج را نیز شسته و پوست روی آن را بتراشید. سپس آن را رنده و به کلم ها اضافه کنید.
  • ذرت ها را بخار پز کنید و پس از اینکه آب آن را گرفتید و کمی سرد شد آن ها را به مخلوط کلم و هویج اضافه نمایید.
  • کمی گردو را با دست ریز و به کلم ها اضافه کنید. (می توانید از گردو فقط برای تزئین سالاد بهره ببرید.)
  • در یک کاسه مجزا سس مایونز را با ماست، نمک، فلفل و آبلیموی تازه و روغن زیتون مخلوط کنید و آن را خوب با چنگال بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را به سالاد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا به سس آغشته شوند.
  • در خاتمه روی سالاد را با کمی کشمش، ذرت و گردو تزئین کنید و ظرف را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس ها به خورد مواد بروند.

پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

3. تهیه سالاد با کلم سفید پخته و کشمش

مواد لازم (برای 4 نفر)
کلم سفیدیک عدد متوسط
کشمشبه میزان لازم
هویجیک عدد
گردوبه میزان لازم
سس مایونزبه مقدار لازم
ماستبه مقدار لازم
شکریک قاشق غذاخوری
آبلیمویک قاشق چای خوری

زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 1 ساعت

طرز تهیه

  • ابتدا کلم ها را به دو الی سه قسمت برش زده و آن ها را در آب جوش بریزید تا چند قل بخورد. (حداکثر 10 دقیقه زمان برای قل خوردن کافی است و فقط باید کلم ها کمی تغییر رنگ دهند و نپزند.)
  • سپس کلم ها را با آب سرد آبکش کنید تا حرارتش کم گردد.
  • کلم ها را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
  • گردو های خرد شده را با کشمش مخلوط کنید و به کلم ها اضافه کنید. مقدار کشمش و گردو به ذائقه خودتان بستگی دارد.
  • هویج را بشویید، پوست روی آن را بتراشید، آن را ریز رنده و به سالاد اضافه کنید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس به سراغ تهیه سس سالاد بروید.
  • سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. (هر چقدر سس استفاده کردید به مقدار یک برابر و نیم آن، ماست اضافه کنید.)
  • یک قاشق چای خوری آبلیمو و یک پنس نمک اضافه کنید.
  • شکر را به سس اضافه کنید و مواد را با یک چنگال خوب بزنید تا هم شکر ها حل شوند و هم یک سس یکدست حاصل گردد.
  • سس را روی سالاد بریزید و با مواد مخلوط کنید.
  • سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد سالاد برود.

پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …

نتیجه‌گیری:

سالاد کلم سفید و کشمش یک پیش‌غذای جذاب و مقوی است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص بی‌شماری نیز دارد. ترکیب سبزیجات تازه با کشمش و گردو، نه‌تنها ارزش غذایی این سالاد را افزایش می‌دهد، بلکه آن را به گزینه‌ای سالم و سبک تبدیل می‌کند. با سه روشی که در این مطلب ارائه شد، می‌توانید بسته به سلیقه خود سالادی متفاوت و لذیذ تهیه کنید. اگر شما نیز روش خاصی برای تهیه این سالاد دارید یا نکات ویژه‌ای برای خوشمزه‌تر شدن آن می‌دانید، تجربه خود را با ما در میان بگذارید!

انتشار: 25 اسفند 1403 بروزرسانی: 25 اسفند 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147943

به "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سه روش متنوع و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سه روش متنوع و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید