طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سه روش متنوع و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، سالاد کلم سفید و کشمش یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که بافتی ترد و طعمی دلپذیر دارد. این سالاد شباهت زیادی به سالاد اندونزی دارد و میتوان آن را با سسهای مختلف، از جمله سسهای شیرین یا شور، سرو کرد. ترکیب کلم سفید، هویج، کشمش و مغز گردو در کنار سسهای مخصوص، طعمی بینظیر به این سالاد میبخشد و آن را به گزینهای ایدهآل برای مهمانیها و دورهمیها تبدیل میکند. در این مطلب، سه روش مختلف برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید بسته به ذائقه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

سالاد کلم سفید و کشمش نوعی سالاد شبیه سالاد اندونزی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کلم سفید، هویج و کشمش است و آن را با سس شیرین یا شور سرو می نمایند. سالاد کلم سفید نوعی سالاد مجلسی و متفاوت است که به سالاد اندونزی نیز شباهت دارد. این سالاد را هم می توان با سس شیرین و هم سس شور (یا ترش) تهیه و سرو کرد. در این مقاله سه روش برای تهیه سالاد کلم سفید و کشمش به شما آموزش داده شده است.
جهت مطالعه بیشتر به blogpo.ir هم سر بزنید
1. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
مواد لازم (4-5 نفر) | |
کلم سفید | 1 عدد کوچولو |
هویج | 1 عدد |
ذرت | 1/2 پیمانه |
کشمش | 1/2 پیمانه |
گردو خرد شده | 1/2 پیمانه |
کلم قرمز و گوجه برای تزیین | به میزان لازم |
سس مایونز، ماست، آبلیمو، آویشن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه
دستور تهیه
- کلم را خوب بشویید و آن را روی تخته آشپزخانه بسیار ریز و به صورت رشته رشته خرد کنید.
- هویج را بشویید و روی آن را بتراشید سپس آن را ریز رنده کنید.
- کلم و هویج را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- سپس ذرت آبپز شده و کشمش را به آن اضافه کنید.
- سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و آویشن را باهم مخلوط نموده و خوب بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
- سس را به مخلوط کلم و هویج اضافه کنید و کاملا مواد را هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
- سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود.
- کلم قرمز را بشویید و رنده کنید و با آن و کمی گوجه و گردو خرد شده روی سالاد را تزئین کنید.
سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …
2. طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش با سس شیرین
مواد لازم | |
کلم سفید | نصف کلم متوسط |
هویج | دو عدد |
گردو نگینی خرد شده | نصف پیمانه |
کشمش | 200 گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی) |
ذرت بخارپز | 200 گرم یا یک لیوان و نصفی |
سس مایونز | سه الی چهار قاشق غذاخوری |
ماست چکیده سفت | سه الی چهار قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
شکر | به مقدار لازم برای شیرین کردن سس سالاد |
روغن زیتون بدون بو | یک الی دو قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | نصف پیمانه |
زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 30 دقیقه
دستور تهیه
- ابتدا کشمش را با کمی آب در یک کاسه بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی نرم شوند.
- کلم سفید را خوب بشویید و آن را به صورت خلال های ریز برش زده و در یک کاسه بریزید.
- هویج را نیز شسته و پوست روی آن را بتراشید. سپس آن را رنده و به کلم ها اضافه کنید.
- ذرت ها را بخار پز کنید و پس از اینکه آب آن را گرفتید و کمی سرد شد آن ها را به مخلوط کلم و هویج اضافه نمایید.
- کمی گردو را با دست ریز و به کلم ها اضافه کنید. (می توانید از گردو فقط برای تزئین سالاد بهره ببرید.)
- در یک کاسه مجزا سس مایونز را با ماست، نمک، فلفل و آبلیموی تازه و روغن زیتون مخلوط کنید و آن را خوب با چنگال بزنید تا یک سس یکدست حاصل گردد.
- سس را به سالاد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا به سس آغشته شوند.
- در خاتمه روی سالاد را با کمی کشمش، ذرت و گردو تزئین کنید و ظرف را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس ها به خورد مواد بروند.
پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …
3. تهیه سالاد با کلم سفید پخته و کشمش
مواد لازم (برای 4 نفر) | |
کلم سفید | یک عدد متوسط |
کشمش | به میزان لازم |
هویج | یک عدد |
گردو | به میزان لازم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
ماست | به مقدار لازم |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
آبلیمو | یک قاشق چای خوری |
زمان لازم برای آماده سازی سالاد کلم 1 ساعت
طرز تهیه
- ابتدا کلم ها را به دو الی سه قسمت برش زده و آن ها را در آب جوش بریزید تا چند قل بخورد. (حداکثر 10 دقیقه زمان برای قل خوردن کافی است و فقط باید کلم ها کمی تغییر رنگ دهند و نپزند.)
- سپس کلم ها را با آب سرد آبکش کنید تا حرارتش کم گردد.
- کلم ها را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
- گردو های خرد شده را با کشمش مخلوط کنید و به کلم ها اضافه کنید. مقدار کشمش و گردو به ذائقه خودتان بستگی دارد.
- هویج را بشویید، پوست روی آن را بتراشید، آن را ریز رنده و به سالاد اضافه کنید.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس به سراغ تهیه سس سالاد بروید.
- سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. (هر چقدر سس استفاده کردید به مقدار یک برابر و نیم آن، ماست اضافه کنید.)
- یک قاشق چای خوری آبلیمو و یک پنس نمک اضافه کنید.
- شکر را به سس اضافه کنید و مواد را با یک چنگال خوب بزنید تا هم شکر ها حل شوند و هم یک سس یکدست حاصل گردد.
- سس را روی سالاد بریزید و با مواد مخلوط کنید.
- سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد سالاد برود.
پس از یک ساعت سالاد کلم سفید و کشمش شما آماده سرو است … نوش جان …
نتیجهگیری:
سالاد کلم سفید و کشمش یک پیشغذای جذاب و مقوی است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص بیشماری نیز دارد. ترکیب سبزیجات تازه با کشمش و گردو، نهتنها ارزش غذایی این سالاد را افزایش میدهد، بلکه آن را به گزینهای سالم و سبک تبدیل میکند. با سه روشی که در این مطلب ارائه شد، میتوانید بسته به سلیقه خود سالادی متفاوت و لذیذ تهیه کنید. اگر شما نیز روش خاصی برای تهیه این سالاد دارید یا نکات ویژهای برای خوشمزهتر شدن آن میدانید، تجربه خود را با ما در میان بگذارید!