طرز تهیه سالاد لوبیا سبز : طعمی دلچسب و سرشار از ویتامین

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد لوبیا سبز، یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا حتی وعده غذایی اصلی سرو شود. این سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی شما داشته باشد. در این مقاله، طرز تهیه یک سالاد لوبیا سبز ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم و در مورد خواص مواد اولیه آن نیز صحبت خواهیم کرد.

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز : طعمی دلچسب و سرشار از ویتامین

برای مطالعه بیشتر با lov-e.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم سالاد لوبیا سبز

  • لوبیا سبز 500 گرم
  • پیاز قرمز 1 عدد کوچک
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. در این مدت پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. لوبیا سبز را هم پاک کنید و به صورت تکه های دراز 7-8 سانتی خرد کنید

وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید. نگذارید لوبیاها زیاد پخته شوند و بعد از 2-3 دقیقه آنها را آبکش کنید. یعنی باید لوبیا تنها کمی پخته شود و همچنان سبز رنگ و ترد باشد. در حین پخته شدن لوبیا سبز، یک کاسه بزرگ پر از یخ آماده کنید. لوبیای آبکش شده را بلافاصله داخل ظرف یخ بگذارید تا بیشتر از این پخته نشود. و وقتی خنک شدند دوباره آنها را آبکش کنید.

لوبیا سبز و پیاز خرد شده را داخل کاسه ای قرار دهید. روی آنها روغن زیتون بریزید و زیر و رو کنید تا خوب به روغن آغشته شوند. سپس سرکه بالزامیک را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم گردوی خرد شده را روی آنها بریزید. سالاد لوبیا سبز سرکه ای آماده سرو است.

خواص مواد اولیه

  • لوبیا سبز: لوبیا سبز منبع عالی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، منگنز و پتاسیم است. این مواد مغذی می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت گوارش، کاهش فشار خون و محافظت از سلامت قلب کمک کنند.
  • گوجه فرنگی: گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن، آنتی‌اکسیدانی قوی است که می‌تواند به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند. لیکوپن همچنین ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های چشمی را کاهش دهد.
  • پیاز: پیاز منبع خوبی از ویتامین C، کروم و فیبر است. این مواد مغذی می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم قند خون و بهبود سلامت گوارش کمک کنند.
  • زیتون: زیتون سرشار از چربی‌های سالم، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین E است. این مواد مغذی می‌توانند به کاهش کلسترول، محافظت از سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک کنند.
  • سرکه: سرکه به عنوان یک طعم دهنده طبیعی در سالاد استفاده می‌شود و همچنین می‌تواند به هضم غذا کمک کند. سرکه همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که می‌تواند به جلوگیری از رشد باکتری‌ها کمک کند.

نکات

  • می‌توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند خیار، فلفل دلمه ای یا کاهو نیز در این سالاد استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از سیر رنده شده یا پیازچه خرد شده نیز در سالاد استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید سالاد را به عنوان وعده غذایی اصلی سرو کنید، می‌توانید به آن مرغ گریل شده، ماهی یا میگو اضافه کنید.

سخن پایانی

سالاد لوبیا سبز یک غذای ساده، خوشمزه و مغذی است که می‌تواند به راحتی در خانه تهیه شود. این سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی شما داشته باشد.

انتشار: 19 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 128341

به "طرز تهیه سالاد لوبیا سبز : طعمی دلچسب و سرشار از ویتامین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لوبیا سبز : طعمی دلچسب و سرشار از ویتامین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید