زنان سفیران بخش تعاون کشور باشند
به گزارش مجله سرگرمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت 10 هزار تعاونی زنان در کشور اطلاع داد و گفت: در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر عضو تعاونی های زنان هستند.

به گزارش خبرنگاران، سیدحمید کلانتری امروز در نشست تخصیص توانمندسازی و توسعه اشتغال بانوان، اظهار کرد: زنان در توسعه اقتصاد و صادرات کشور نقش به سزایی دارند و باید از ظرفیت های بالقوه آن ها به نحو شایسته استفاده کرد.
وی با اشاره به نقش مدیریتی زنان در خانواده گفت: واقعیت این است که زنان نه تنها در خانه نقش تربیتی و پشتیبانی دارند، بلکه در عرصه اجتماع و اقتصاد هم می توانند ظرفیت های خود را به نمایش بگذارند. متاسفانه رشته های تحصیلی زنان با نیازهای آن ها همخوانی و کاربرد اجرایی ندارد، در حالی که زنانی که آموزش های مهارتی دیده اند، حضور بهتری در بازار کار داشته اند.
کلانتری با اشاره به استقبال از مشاغل خانگی گفت: زنان می توانند زمینه های مختلفی از جمله چاپ و نشر، صفحه آرایی و صفحه بندی، گیاهان دارویی و بسته بندی را در منزل انجام بدهند و با درآمدزایی به اقتصاد خانواده کمک نمایند.
ادامه دارد
منبع: خبرگزاری ایسناmahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان