ریاض خواهان توقف جنگ یمن است
به گزارش مجله سرگرمی، سفیر انگلیس در یمن ادعا کرد که عربستان سعودی خواهان توقف جنگ علیه ملت یمن است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، مایکل آرون سفیر انگلیس در یمن مدعی شد که این کشور با یاری آمریکا، کوشش خواهد نمود که جنگ در یمن متوقف گردد.
آرون با بیان اینکه عربستان سعودی خواهان توقف جنگ است، از موضع ریاض برای توقف این جنگ قدردانی کرد.
وی ضمن نادیده دریافت جنایات ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی علیه ملت یمن، به شبکه خبری العربیه گفت که راه چاره بحران این کشور، مستلزم جدیت و تعهد از سوی شبه نظامیان حوثی (جنبش انصار الله) است.
این دیپلمات انگلیسی از مارتین گریفیتس فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن خواست که کوشش کند تا دولت مستعفی به صنعاء بازگردد و مستقر گردد.
آرون که بار ها به دلیل حمایتش از ائتلاف متجاوز سعودی و دولت مستعفی و فراری عبدربه منصور هادی مورد انتقاد و اعتراض جنبش انصارالله قرار گرفته است، به تازگی علیه این جنبش و جمهوری اسلامی ایران موضع گرفت و مدعی شد که تداوم حضور انصارالله در صنعاء به افزایش نفوذ ایران در یمن منجر خواهد شد.
آرون در ادامه با ژست دلسوزانه و انسان دوستان برای مردم یمن به آن ها درباره خطر های ادعایی انصارالله برای یمن، هشدار داد و مدعی شد: حوثی ها جامعه یمن را و حتی شیوه های تدریس در مدارس را تغییر می دهند. کنترل دانشگاه ها را به دست می گیرند و آن ها را نیز دچار تغییر می نمایند. بچه ها را به جبهه های جنگ می فرستند و دانشجو ها را برای تحصیل به قم در ایران می فرستند.
وی در ادامه ادعا های خود بدون اشاره به فجایعی که تجاوز ائتلاف سعودی برای مردم یمن به ارمغان آورده و نیز سلاح هایی که بریتانیا در اختیار این ائتلاف قرار می دهد، اضافه کرد: این برای جامعه یمن فاجعه است. آنها، [انصارالله]شرایط را در جامعه و کشور یمن تغییر می دهند. با مرور زمان بدون حل مشکل یا توقف جنگ، بازسازی جامعه یمن شروع می گردد و نفوذ ایران در شمال این کشور بیشتر و بیشتر خواهد شد.
سفیر انگلیس در یمن بدون اشاره به اختلافات شدید نواب جنگ یمن در عدن و سایر استان های تحت اشغال ائتلاف سعودی - اماراتی، انفجار های اخیر فرودگاه عدن، همزمان با ورود کابینه جدید عبدربه منصور هادی در اواخر سال گذشته میلادی را نیز به گردن انصارالله انداخت. در حالی که هیچ سندی برای اثبات این ادعا وجود ندارد و انصارالله بار ها تاکید نموده است که با این انفجار ها ارتباطی ندارد.
مقامات انصارالله تا به امروز بار ها به اظهارات مداخله جویانه سفیر انگلیس اعتراض نموده اند و گفته اند تمام دنیا می داند که حمله عربستان و امارات به یمن و محاصره آن بر اساس دستور آمریکا و انگلیس بوده است.
منبع: خبرگزاری دانشجوchinaro.ir: تور چین ارزان قیمت، تور پکن، هانگزو، شانگهای، تور نوروز چین همگی را در این وبسایت بیابید.
cicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی
dorezamin.ir: مجله دور زمین | تور ایتالیا اسپانیا، تور اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی