روابط عمومی در روابط عمومی

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/بوشهر یک کارشناس بیان کرد: مدیران بدون روابط عمومی کیش و مات خواهند شد.

روابط عمومی در روابط عمومی

سید علی رضا بهبهانی پیش از ظهر پنج شنبه در سمینار آموزشی مدیریت روابط عمومی گفت: روابط عمومی چشم، گوش و زبان است، با توجه به این موضوع ضرورت دارد همه -مسئولین و مخاطبان- را بشناسیم.

وی با اشاره به اصول روابط عمومی برتر اظهار کرد: درگیر بودن در مدیریت استراتژیک سازمان یکی از این اصول است، این یعنی برای خودتان صندلی بخرید. و دیگر اینکه باید نامه نگاری را یاد بگیرید. آراسته باشید و برخورد با شایعات منفی را از یاد نبرید.

کارشناس ارشد استراتژی های بازاریابی اعلام کرد: روابط عمومی هرگز یکطرفه حرف نمی زند، پس از مخاطبان خود بازخورد بگیرید.

بهبهانی ضمن برشمردن اصول روابط عمومی اظهار کرد: ماهیت مدیریتی و مشاوره ای کارکرد روابط عمومی، متمرکز شدن تمام فعالیت های مربوط به روابط عمومی در یک واحد معین، استفاده از مدل ارتباطی دوسویه متقارن در یک روابط عمومی، مهیا بودن زمینه و فرهنگ سازمانی برای فعالیت روابط عمومی، تنوع و گوناگونی در بر عهده دریافت نقش های روابط عمومی و استفاده از قابلیت های متعدد فنی و علمی، و ارتباط مستقیم مدیریت روابط عمومی با مدیریت ارشد سازمان تعدادی از این اصول است.

مدرس سمینار آموزشی مدیریت روابط عمومی گفت: چهار نقش اساسی روابط عمومی شامل تفسیری و مشاوره ای، سخنگویی، نمایشی، و مذاکره ای است.

این مشاور با اشاره به اینکه روابط عمومی باید کنشی باشد نه واکنشی، اضافه نمود: مهمترین اهداف روابط عمومی پشتیبانی از سازمان و تقویت روحیه آن، بهبود رابطه با ذی نفعان احتمالی، معرفی سازمان و اقدامات آن برندسازی سازمان، مقابله با رقبا و سازمان های جایگرین، یادآوری سازمان در ذهن جامعه مخاطب، برخورد با شایعات منفی است.

علی رضا بهبهانی تاکید نمود: روابط عمومی باید همواره با نفر اول سازمان در ارتباط باشد و خبرگزاری ها و رسانه ها را کاملا بشناسد. این مهم است که کور تبلیغ نکنید، بلکه باید بدانید برای چه کسانی خبر فراوری می کنید. در واقع باید برای انجام تبلیغات خود هدف داشته باشید.

وی با اشاره به انواع رفتارهای روابط عمومی اضافه نمود: این رفتارها شامل رفتار مطلعی دهنده (اطلاعات دهنده) که برای اطلاع رسانی و مطلع سازی و ایجاد تقاضای اولیه مناسب؛ رفتار ترغیب کننده برای تشویق مخاطب؛ رفتار یادآوری کننده برای یادآوری و حفظ دی نفعان؛ رفتار تحکیم کننده برای تحکیم و بهبود روابط با مخاطبان کلیدی و همیشگی؛ و رفتار تطبیقی یا مقایسه ای که به طور مستقیم یا غیرمستقیم سازمان یا برند و نشان را با یک یا چند سازمان و برند دیگر مورد مقایسه قرار می دهند.

این کارشناس زبان بدن در روابط عمومی، خودشناسی (پنجره جوهری)، مهارت فردی مثلا سخنوری و مذاکره، تیم سازی، و رهبر بودن را مهم برشمرد.

دانش آموخته دکترای تکنولوژی یادآور شد: این مهم است که خودتان را برند کنید. همچنین دقت محیطی خود را زیاد نموده و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنید.

این مدرس انواع پیغام ها را منطقی، عاطفی، اخلاقی دانست که در ارتباط با منافع مخاطب و برای تحریک احساسات مثبت و منفی، و در جهت جذب و درک مخاطب مورد استفاده قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه مخاطب خودتان را بشناسید و کور حرکت نکنید، ادامه داد: ماهیت روابط عمومی مشارکت است و بایستی با مخاطب خود تعامل داشته باشد.

مدرس کارگاه مدیریت روابط عمومی اظهار کرد: سناریو مناسب را در زمان و مکان مناسب با مخاطب مناسب طرح کنید و سعی کنید در محتوای فراوری شده از کلمات خاکستری و تکراری استفاده نگردد.

وی با اشاره به اصول اساسی برای ساخت یک پیغام خوب گفت: در ساخت یک پیغام خوب باید اصول آن در نظر گرفته گردد. یک پیغام خوب در درجه اول باید توجه مخاطب را جلب و او را به موضوع علاقمند کند. پس از این مرحله تمایل مخاطب را برای پیگیری موضوع افزایش دهید چون پیگیری و تکرار مهم است و بالاخره همان پیغام خوب باعث فروش کالا خدمت یا ایده مورد نظر می گردد.

سید علی رضا بهبهانی با بیان اینکه پیغام باید درست و دقیق باشد، اضافه نمود: تصویر شفاهی از پیغامی که قرار است مخاطب از شما دریافت کند را ببینید و پس از معین شدن هدف تبلیغ مقدار بودجه را مشخص نموده و بعد از آن نوبت به پیغام می رسد.

این کارشناس مهمترین ابزار روابط عمومی را تبلیغات دانست و تاکید نمود: موارد مهم در خصوص تبلیغات این است که هدف اساسی خود را معین کنید و پول، پیغام، رسانه و ارزیابی و روش برابری با رقبا مورد توجه قرار بگیرد.

وی توضیح داد: امروز شبکه های اجتماعی دنیای روابط عمومی و رسانه را تغییر داده است، لذا خبر باید قبل از ارسال به درستی مدیریت گردد. با روی کار آمدن رسانه های دیجیتال و عرصه بزرگراه های اطلاعاتی، تبلیغات تحول انقلاب گونه ای را پیش رو دارد که متاثر از تسلط رسانه ها بر جوامع بشری است.

به گزارش خبرنگاران، یکی از الگوهای بسیار جالب و مورد توجه در تصویر کردن سطوح مطلعی در رفتار انسانی پنجرهٔ جوهری است. این نام از ابتدای اسامی کوچک دو روانشناس به نام های جوزف لوفت و هری اینگهام که این مدل را طراحی نموده اند گرفته شده است.

مدل پنجره جوهری پیوند فرد با اشخاص دیگر را در قالب چهار خانه نشان می دهد که هر یک خانه ای از یک پنجرهٔ بزرگ است و اندازهٔ هر خانه نشان دهندهٔ مطلعی -به وسیلهٔ خود فرد یا دیگران- از رفتار، احساسات و انگیزه های خود است.

پنجرهٔ جوهری شامل منطقهٔ گگردده که نشان دهندهٔ جنبه هایی از شخصیت فرد که توسط او و دیگران معلوم است. منطقهٔ کور که نشان دهندهٔ جنبه هایی از شخصیت فرد که برای دیگران شناخته شده ولی برای خود فرد ناشناخته است. منطقهٔ پنهان که نشان دهندهٔ جنبه هایی از شخصیت فرد که برای خود فرد شناخته شده ولی برای دیگران ناشناخته است و منطقهٔ ناشناخته نشان دهندهٔ جنبه هایی از شخصیت فرد که نه برای خود فرد شناخته شده است و نه برای دیگران.

مطابق مدل پنجره جو-هری هر قدر ناحیه عمومی افراد گسترده تر گردد توان برقراری ارتباطی آنها بیشتر، انعطاف پذیری در سبک رهبری آنها گسترده تر و حالات من آنها وسیع تر می گردد زیرا در این ناحیه طرفین شناخت دارند و امکان بروز تضاد ضعیف است. پس افراد برای افزایش توان ارتباطی خود باید ناحیه عمومی را گسترش دهند.

به گزارش خبرنگاران، سمینار آموزشی مدیریت روابط عمومی به همت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان بوشهر برگزار گردید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 66573

به "روابط عمومی در روابط عمومی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روابط عمومی در روابط عمومی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید