رمزگشایی از تعطیلات هفته طلایی بزرگترین کشور دنیا

به گزارش مجله سرگرمی، رادیو بین المللی چین نوشت: امروز اول اکتبر (9 مهر) هفتاد و دومین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین و اولین روز از تعطیلات هفته طلایی است. شادی و نشاط بر تمام نقاط چینِ پهناور حکمفرماست؛ مردم با هر گروه قومیتی از این تعطیلات هفته روزه بهره می برند و برنامه های تفریحی و گردشگری که برنامه ریزی نموده اند را به اجرا در می آورند تا پس از پشت سر گذاشتن دوره اپیدمی به معنای واقعی بر شادی و تفریح تمرکز نمایند.

رمزگشایی از تعطیلات هفته طلایی بزرگترین کشور دنیا

روز ملی امسال مصادف با صدمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست و اولین سال راه اندازی مدل رفاه مشترک چین است. اما از اعداد و ارقام رُند که بگذریم اهمیت امسال در این است که چین امروز در تقاطع تاریخی اهداف دو صدساله ایستاده و سیگنال روشنی از اعتماد به نفس و قدرت را به دنیا بر سر این برهه تاریخی ارسال می نماید.

حزب حاکم این کشور به منظور تحقق رویای چینی (رستاخیز بزرگ ملت چین)، اهداف دو صدساله را برنامه ریزی نموده که عبارتند از: ایجاد یک جامعه با رفاه نسبی تا صدمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست چین و ساخت کشور قدرتمند سوسیالیستی مدرن تا صدمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین.

باید گفت امسال اولین هدف صدساله محقق شد؛ چین به اسم پرجمعیت ترین کشور و بزرگترین کشور در حال توسعه دنیا، یک جامعه با رفاه نسبی را به صورت همه جانبه ایجاد نموده که تنها همین امر سهم بزرگی در صلح و توسعه و کاهش فقر دنیای داشته است.

بانک دنیای چندی پیش گزارش نو خود را در مورد شرایط مالی شرق آسیا و اقیانوس آرام منتشر کرد. پیش بینی می گردد اقتصاد چین امسال 8.5 درصد رشد کند که 0.4 درصد نسبت به پیش بینی ماه آوریل افزایش خواهد داشت. علاوه بر این، این گزارش بعلاوه پیش بینی می نماید که اقتصاد شرق آسیا و اقیانوس آرام عمدتا تحت تاثیر رشد مالی چین، امسال 7.5 درصد رشد خواهد نمود. از سوی دیگر، طبق برآوردها ، در پنج سال آینده اندازه واردات کالاهای چین از سایر کشورها و منطقه ها دنیا از 10 تریلیون دلار و سرمایه گذاری مستقیم در سایر کشورها و منطقه ها دنیا از 550 میلیارد دلار فراتر می رود. این بدان معناست چین که ساخت الگوی توسعه نو را سرعت می بخشد، بدون شک بازار و فضای توسعه وسیع تری را برای همه کشورهای دنیا فراهم می نماید.

در عین حال، دستیابی به یک چین با رفاه نسبی همه جانبه، تجربه توسعه ارزشمندیرا در اختیار سایر کشورها قرار می دهد. هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحده در سال 2018 قطعنامه ای را در زمینه ریشه کنی فقر روستایی تصویب کرد که مفهوم و عملکرد فقرزدایی هدفمندی که چین مبتکر آن است، در آن نوشته شد. امروزه مردم چین زندگی مرفه دارند و احساس خوشبختی می نمایند و این رضایت روز به روز در حال افزایش است. دستاوردهای چین در توسعه حقوق بشر، تنوع تمدن حقوق بشر را غنی نموده است.عملنمودهای چین در ایجاد یک جامعه با رفاه نسبی و به شکل همه جانبه، جهت مدرهماسیون کشورهای در حال توسعه را گسترده نموده و انتخاب های نوی را برای کشورها و ملت های دنیا که مایل به سرعت بخشیدن به توسعه خود در عین حفظ استقلال هستند، فراهم آورده است.

پس از دستیابی به اولین هدف صدساله، چین سفری نو در جهت ایجاد یک کشور مدرن سوسیالیستی را شروع نموده و با سربلندی به سوی هدف دوم صدساله گام بر می دارد. مردم چین به رهبری حزب کمونیست مدرهماسیون به سبک چینی را به پیش سوق داده و سهم نوی در اکتشاف راه های نوسازی ایفاء خواهند کرد. یکی از ویژگی های مهم راه مدرن سازی به سبک چینی این است که نه تنها خود را توسعه می دهد بلکه برای دنیا هم رفاه به ارمغان می آورد.

دیوید بلر اقتصاددان آمریکایی معتقد است که رونق و توسعه چین به معنای آسیب رسانی به هیچ کشور دیگری نیست، بلکه نیروی محرکه توسعه قوی تر، بازاری با مقیاس بزرگتر و رقابتی با نشاط تر را به ارمغان می آورد.

بعضی سازمان ها و شخصیت های بین المللی پیش بینی می نمایند که تا حدود سال 2030، فراوری ناخالص داخلی چین از ایالات متحده پیشی گرفته و به بزرگترین جامعه مالی دنیا تبدیل گردد. بر اساس این واقعیت تاریخی که بعضی از کشورها با اتکاء به تجاوز و سلطه طلبی پیشرفته اند، بعضی رسانه های غربی نگران هستند که چین هم این راه قدیمی آنها را در پیش گیرد و هژمونی و سلطه جویی را دنبال کند.

باید گفت اگر این به اصطلاح نگرانی انگیزه های پنهایی گمراه نماینده به همراه ندارد، پس فقط یک برآورد پوچ بیشتر نیست چرا که در خون ملت چین هیچ ژنی برای تعرض به دیگران و هژمونی وجود ندارد.

اگر به تاریخ غنیِ چین نگاهی بیاندازید در می یابید که حتی قدرتمندترین امپراطورها، فتح و غارت دیگر کشورها را مایه جلال و جبروت خود نمی دانستند. چین طبق خرد تاریخی هزاران ساله خود بر این باور است کشور سلطه جو حتما در جهت افول واقع شده است اما این به آن معنا نیست که کشورهای قدرتمند حتما در پی هژمونی و سلطه جویی هستند. چین با جدیت متعهد است که راهی نو را برای دستیابی به توسعه و رستاخیز ملی به وسیله مسالمت آمیز محقق سازد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران 30 سپتامبر (8 مهر) روز ملی چین را در توییتر به زبان چینی تبریک گفت و دستاوردهای این کشور در پیشرفت و توسعه را مورد تمجید قرار داد و نوشت: در شادی چین که هفتاد و دومین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین را جشن گرفته اند، شریکیم. کوشش مشترک ما در مبارزه با کرونا، پیشبرد طرح کمربند راه و برنامه همکاریهای جامع، همکاری متقابل میان دو تمدن است. چین دو میلیون دوز واکسن کرونا به ایران اهدا کرد. ما همواره دوستان دوران سختی را به خاطر خواهیم سپرد. بار دیگر تولد (روز ملی) چین را تبریک میگویم.

اجلاس سازمان همکاری شانگهای که چندی پیش برگزار گردید، اعلام نمود فرایند پذیرش ایران به اسم عضو رسمی این سازمان مهم را شروع می نماید.

در همین خصوص دکتر محسن شریعتی نیا ناظرعلمی و مدیر گروه مناسبات چین و خاورمیانه پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه اظهارداشت که از منظر دیپلماسی مالی، مهمترین دستاورد ایران برای عضویت کامل در سازمان همکاری شانگهای، برقراری ارتباط نزدیکتر با چین، شریک شماره یک مالی و فناوری ایران است. در مارس امسال، پس از امضای برنامه جامع همکاری 25 ساله چین و ایران، جمهوری اسلامی با پیوستن به سازمان همکاری شانگهای روابط خود را با چین نزدیک تر ساخته است.

کمتر از 30 سال دیگر چین به زمان مقرر تحقق دومین هدف صدساله خود می رسد. این دوره تقریباً با زمان برنامه ریزی شده در برنامه همکاری جامع چین و ایران همزمان است. دو کشور باید بهره گیری کامل از این دوره توسعه استراتژیک از فرصت های ناشی از توسعه طرف مقابل با جدیت استفاده نمایند و همکاری عملی در زمینه های مختلف را به نفع مردم دو کشور به شدت به پیش ببرند.

311311

iranpixfa.ir: ایران عکس | مجله ایران گردی، صنعت گردشگری و مسافرتی ایران

genarena.ir: مجله آرنا، وبلاگ تفریحی، سرگرمی و خبری

fixfun.ir: مجله سرگرمی | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 28 مهر 1400 بروزرسانی: 28 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 160412

به "رمزگشایی از تعطیلات هفته طلایی بزرگترین کشور دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رمزگشایی از تعطیلات هفته طلایی بزرگترین کشور دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید