رشد پروازهای داخلی نسبت به سال گذشته
به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) - آنالیز آمار پروازهای داخلی در تیرماه امسال نشان می دهد این پروازها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته اند.
به گزارش وزارت راه و شهرسازی، بر اساس گزارش منتشر شده از طریق مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، در ماه تیر سال 1400 در مجموع 28 هزار و 661 نشست و برخاست داخلی در فرودگاه های تحت مالکیت این شرکت صورت گرفته که 2 میلیون و 283 هزار و 266 مسافر و 17 میلیون و 387 هزار و 266 کیلوگرم بار از طریق این پروازها جابه جا شده اند. این ارقام نسبت به تیرماه سال 1399 به ترتیب 27، 13 و 29 درصد و نسبت به خرداد امسال به ترتیب 3، 2 و 2 درصد افزایش داشته اند.
بعلاوه در این ماه در چهار فرودگاه اختصاصی کشور یعنی کیش، قشم، چابهار و ماکو در مجموع 2 هزار و 188 نشست و برخاست داخلی صورت گرفته که این پروازها 183 هزار و 299 مسافر و یک میلیون و 976 هزار و 8 کیلوگرم بار جابه جا نموده اند. عملکرد این فرودگاه ها هم نسبت به ماه مشابه در سال گذشته به ترتیب 26، 6 و 10 درصد رشد داشته و نسبت به ماه پیش از آن به ترتیب 19، 24 و 26 درصد کاهش داشته است.
در این ماه فرودگاه بین المللی مهرآباد تهران با انجام 10 هزار و 532 نشست و برخاست و جابه جایی 847 هزار و 845 مسافر رکورددار انجام پرواز داخلی و تردد مسافر در کشور بوده و 34/14 درصد از کل نشست و برخاست های داخلی و 34/27 درصد از جابه جایی مسافر داخلی را به خود اختصاص داده است. پس از این فرودگاه، به ترتیب دو فرودگاه مشهد با 4 هزار و 481 نشست و برخاست و شیراز با 2 هزار و248 نشست و برخاست قرار گرفته اند. فرودگاه کیش هم با هزار و 798 نشست و برخاست، رتبه اول در بین فرودگاه های اختصاصی و رتبه چهارم در بین کل فرودگاه های کشور را به خود اختصاص داده است.
در این ماه فرودگاه ماکو با 16 نشست و برخاست داخلی و جابه جایی 969 مسافر کم ترددترین فرودگاه اختصاصی و فرودگاه اراک با انجام 8 نشست و برخاست داخلی و جابه جایی 720 مسافر کم ترددترین فرودگاه کشور بوده اند. درتیرماه 1400 حداقل80 درصد نشست و برخاست های داخلی به ترتیب در 9 فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز و خلیج فارس (عسلویه) صورت گرفته است. بعلاوه از فروردین 1400 به فرودگاه های تحت مالکیت شرکت، هشت فرودگاه عسلویه، خارک، ماهشهر، الوان، سیری، گچساران، بهرگان و آغاجاری اضافه شده است.
در این ماه چهار راستا مشهد-تهران، تهران-مشهد، شیراز-تهران و تهران-شیراز به ترتیب 4 راستا پرتردد داخلی بوده اند و پس از آن هم دو راستا تهران-اهواز و اهواز-تهران قرار دارند.
منبع: خبرگزاری پاناiraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان
italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار
itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،