رایزنی ظریف با رئیس مجلس رومانی

به گزارش مجله سرگرمی، محمد جواد ظریف که برای دیداری رسمی در رومانی بسر می برد، عصر امروز به وقت بخارست با فلورین یورداکه رئیس مجلس رومانی دیدار و گفت وگو کرد.

رایزنی ظریف با رئیس مجلس رومانی

به گزارش خبرنگاران ،در این دیدار جنبه های مختلف روابط دو کشور و راههای تقویت آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تبادلات و همکاری های مجلسی و تشکیل گروه دوستی در مجلس های دو کشور، نقش دو کشور بعنوان پل ارتباطی میان اتحادیه اروپا و خاورمیانه، تماس و مبادلات مردمی میان دو کشور بویژه در زمینه گردشگری از جمله محورهای گفت وگوی این دو مقام بود.

در این دیدار رئیس مجلس رومانی با اعلام اینکه مجلس از روابط تاریخی و سنتی میان دو کشور حمایت می کند، افزود: مبارزه با تروریسم، همکاری در خصوص مهاجرین و پناهندگان از دیگر زمینه هایی است که می توانیم از تجربیات ایران استفاده کنیم.

مسائل منطقه ای و بین المللی بویژه بحران سوریه از دیگر محورهای گفت وگوی ظریف و یورداکه بود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه امروز به وقت محلی با نخست وزیر رومانی هم دیدار خواهد کرد.

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 71334

به "رایزنی ظریف با رئیس مجلس رومانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رایزنی ظریف با رئیس مجلس رومانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید