راهنمای خرید گوشی برای سالمندان
به گزارش مجله سرگرمی، سالمندان هم مثل هر گروه دیگر اجتماعی برای کارهای روزمره خود به گوشی های هوشمند متکی هستند. درواقع می توان گفت سالمندانی که از فناوری های نوین ارتباطی استفاده می نمایند کیفیت زندگی بالاتری دارند و بهتر می توانند با زندگی پرشتاب دنیای امروز هماهنگ شوند.
تفاوت اصلی این گروه از کاربران گوشی های هوشمند با دیگران اینجاست که معمولا گوشی های سالمندان برایشان خریده می گردد و خودشان خریدار نیستند. در نتیجه ممکن است آنچه به دست شان می رسد همان چیزی نباشد که واقعا احتیاج دارند.
در ادامه نکاتی را بیان می کنیم که باید هنگام خرید گوشی برای سالمندان درنظر داشته باشید تا در آینده بتوانید پیشنهادهای بهتری به پدرعظیم ها و مادرعظیم ها بدهید.
استفاده از فناوری سن و سال نمی شناسد
نخستین و بااهمیت ترین موضوعی که باید درنظر داشته باشید این است که سالمندان هم باید با فناوری های روز آشنا شوند و بتوانند از آنها استفاده نمایند بنابراین تهیه گوشی های خیلی ساده و غیرهوشمند، به غیر از مواردی که واقعا گزینه دیگری وجود ندارد، فکر خوبی نیست. ممکن است سالمندان در یادگیری کاربردهای گوشی های هوشمند کمی کندتر از شما باشند، اما با حمایت و صبوری شما می توانند کار کردن با آنها را یاد بگیرند. در نتیجه این پیش فرض را که گوشی های هوشمند و سالمندان ترکیب مناسبی نیستند فراموش و سعی کنید گوشی ای برایشان تهیه کنید که از امکانات مناسب و به روز برخوردار باشد.
مهم ترین ویژگی های گوشی های جدید، استفاده از آخرین نسخه های سیستم عامل اندروید و آی او اس است که علاوه بر پشتیبانی سازنده، به معنی امنیت بیشتر اطلاعات کاربران و آسیب پذیری کمتر در برابر بدافزارهای رنگارنگ امروزی است.
نکته ای که می تواند برای کاربران مسن تر به دلیل آشنایی کمتر با روش های کلاهبرداری اینترنتی بسیار بااهمیت باشد.
همچنین گوشی های غیرهوشمند بسیاری از قابلیت های استاندارد مدل های هوشمند از جمله توانایی خواندن متن، توانایی تبدیل صوت به متن، قابلیت برقراری تماس های ویدئویی، امکان مسیریابی با استفاده از اپلیکیشن های مسیریاب، استفاده از فروشگاه های اینترنتی و استفاده از خدمات حمل و نقل آنلاین را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند که برای سالمندان می توانند مفیدتر از دیگر گروه های کاربران هم باشند.
پس سالمندان را مترادف گوشی های غیرهوشمند ندانید و سعی کنید در انتخاب بعدی تان از گوشی هایی که حداکثر مدل یک تا دو سال اخیر هستند فراتر نروید.
جوگیر نشوید
یکی از مهم ترین نکاتی که موقع انتخاب باید درنظر بگیرید این واقعیت است که معمولا سالمندان علاقه ای به استفاده حرفه ای و سطح بالا از گوشی های هوشمند ندارند.
قابلیت هایی مثل عکاسی پیشرفته، پردازنده گرافیکی قدرتمند و اینترنت 5G شاید برای جوان ترها کاربردی و هیجان انگیز باشد، اما معمولا به کار سالمندان نمی آید البته این به آن معنی نیست که آنها احتیاجی به دوربین خوب یا نمایشگر باکیفیت ندارند، بلکه تنها به این معنی است که پرداخت هزینه های گزاف گوشی های پرچمدار برای کاربرانی که احتیاجی به بیشتر قابلیت های خارق العاده این گوشی ها ندارند خیلی منطقی نیست.
گوشی های میان رده امروزی ترکیب مناسبی از قیمت و کارآیی را به شما عرضه می نمایند و در ازای نداشتن بعضی توانایی های خاص بسیار مالی تر هستند.
صفحه عظیم تر بهتر است
سالمندان معمولا از ضعف بینایی رنج می برند و گوشی ای که بتواند نوشته ها و اعداد را عظیم تر برای آنها به نمایش بگذارد تجربه کاربری بهتری برایشان ایجاد خواهد نمود. پس یادتان باشد سعی کنید عظیم ترین و باکیفیت ترین صفحه نمایش ممکن را با بودجه ای که درنظر دارید انتخاب کنید.
خوشبختانه گوشی های امروزی به طور میانگین صفحه نمایش های 5 اینچ و بالاتر دارند، اما باز هم بین دو گوشی مشابه بهتر است محصولی را انتخاب کنید که صفحه نمایش عظیم تری داشته باشد.
عمر باتری بیشتر، زندگی بهتر
عمر باتری از آن مسائلی است که برای همه کاربران گوشی های هوشمند مهم است، اما برای سالمندان می تواند اهمیت دوچندان داشته باشد.
موضوع اول دشواری های شارژ پیاپی باتری و نگرانی همیشگی از خالی شدن باتری گوشی است که علاوه بر سخت تر کردن استفاده از گوشی برای سالمندان، آنها را از صرافت سروکله زدن با گوشی و یادگرفتن کار با آن می اندازد.
به علاوه سالمندان به احتمال بیشتری ممکن است شارژ شبانه گوشی یا همراه داشتن پاوربانک را از یاد ببرند.
پس عمر باتری مناسب باید یکی از مهم ترین معیارهای شما برای انتخاب گوشی برای سالمندان باشد.
یکی از دلایل منطقی نبودن خرید گوشی های قدیمی برای سالمندان، همین موضوع سلامت باتری و عمر مفید آن است.
گوشی های جدید درکنار داشتن باتری های سالم و نو از نسخه های بالاتر سیستم عامل های اندروید و آی او اس استفاده می نمایند که با بهینه کردن مصرف انرژی عمر باتری بیشتری دارند.
به علاوه امکاناتی مثل شارژ بی سیم می تواند برای سالمندان بسیار کاربردی باشد و آنها را از سروکله زدن با کابل و شارژر بی احتیاج کند پس بد نیست در صورت امکان، گوشی هایی را انتخاب کنید که این امکان را دارند.
همانی که خودتان استفاده می کنید
واقعیت این است که پشتیبانی فنی از گوشی های سالمندان هر خانواده اول به عهده جوان ترها و در مرحله بعدی دیگر اعضای همان خانواده است.
درنتیجه با انتخاب گوشی هایی که خودتان از آنها استفاده می کنید یا حداقل از سیستم عامل مشترکی با گوشی خود شما برخوردارند هم کار آنها را سریع تر راه خواهید انداخت و هم زندگی را برای خودتان راحت تر می کنید. به زبان ساده تر اگر خودتان و خانواده از اندروید استفاده می کنید برای عظیم ترهای فامیل گوشی اپل نخرید و برعکس.
وقتی همه خانواده از یک سیستم عامل استفاده نمایند، هم سالمندان می توانند راحت تر سؤالات خود را مطرح نمایند و به جواب برسند، هم تمام بار برطرف مساله بر دوش شما نخواهد بود.
به علاوه به اشتراک گذاری اپلیکیشن های کاربردی یا تغییر تنظیمات گوشی برای آنها بسیار ساده تر خواهد شد و بهتر می توانید یاری شان کنید تا از تمام قابلیت های گوشی هوشمند خود استفاده نمایند.
در نهایت باید باز هم به این نکته اشاره کنیم که فارغ از احتیاجمندی های به خصوص این گروه سنی، تفاوت دیگری در انتخاب گوشی برای سالمندان و دیگران وجود ندارد و باید بیشتر از هرچیز به فکر تامین قابلیت های مورد احتیاج با کمترین هزینه ممکن باشید.
خشایار مریدپور - روزنامه نگار فناوری / ضمیمه کلیک روزنامه خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاینhttps://bestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.