رانش زمین در دشت نیشابور

به گزارش مجله سرگرمی، رانش زمین در نیشابور 15 حلقه آب آشامیدنی را تخریب کرد.

رانش زمین در دشت نیشابور

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران از صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب نیشابور گفت: به علت برداشت های بی رویه از زمین در دشت نیشابور سفره های زیرزمینی این دشت دچار رانش و 15 حلقه چاه آب آشامیدنی ریزش و از مدار خارج شد.

علی رضا اخویان اضافه کرد: این تعداد چاه به عنوان بخشی از منابع تامین آب آشامیدنی مشترکان بود.

وی گفت: نیشابور از شهر های قرمز در بخش کمبود آب است و سالانه 10 حلقه چاه برای تامین آب شهر ها و روستا ها در این شهرستان حفر می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب نیشابور گفت: چالش انشعابات غیر مجاز آب در این شهرستان به وفور هست که بیشتر مربوط به باغ ویلا ها است.

علی رضا اخویان اضافه کرد: آمار بالای ویلاسازی در جاده باغرود، صومعه و روستای میر آباد تهدید برای منابع آبی است.

وی گفت: در پی سفر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به نیشابور هشت میلیارد ریال اعتبار برای اصلاح شبکه توزیع آب شهر خرو اختصاص یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب نیشابور تاکید کرد: 25 درصد شبکه توزیع آب شهر نیشابور به طول 250 کیلومتر فرسوده شده که رفع این مشکل نیازمند اعتبارات ملی است.

نیشابور بیشترین آمار مناطق روستایی در خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است،

picosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان

gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 127866

به "رانش زمین در دشت نیشابور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رانش زمین در دشت نیشابور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید