راز طول عمر بالای مردم ژاپن در چیست؟
به گزارش مجله سرگرمی، دانشمندان اعلام کردند دلیل طول عمر بالای مردم ژاپن ریشه در عادات غذایی آن ها دارد.
به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، داشتن عمری طولانی همیشه آرزویی برای انسان ها بوده است. با این حال، برای افزایش طول عمر همیشه لازم نیست خود را از مواهب زندگی محروم کنید. شما می توانید با گنجاندن مواد غذایی مفید در رژیم روزانه خود به میزان قابل توجهی از ابتلا به بیماری ها جلوگیری نموده و سلامت جسمی و روانی خود را تضمین کنید. متخصصان انگلیسی در همین رابطه تاکید به مصرف نوشیدنی های مفید و توقف مصرف نوشیدنی های الکلی دارند.
در این میان سبک زندگی و عادات غذایی بسیار دخیل است. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، شهفرایندان ژاپنی بالاترین طول عمر را دارند و این موضوع ریشه در رژیم غذایی و نوشیدنی ها آن ها دارد. یکی از عادات ژاپنی ها مصرف چای ماچا است.
ماچا یک نوع چای سبز و معروف در شرق آسیا و چین است. صد ها سال است که مردم شرق آسیا از این چای برای درمان بیماری ها و حفاظت از بدن بهره می گیرند. این چای سرشار از آنتی اکسیدان ها است و خاصیت ضد التهابی دارد. محققان می گویند مصرف چای ماچا می تواند باعث سلامت قلب گردد.
مطالعات نشان داده است به دلیل وجود آنتی اکسیدان های پلی فنول، این چای یکی از بهترین نوشیدنی ها برای جلوگیری از تصلب شرایین است و همچنین می تواند به کاهش التهاب و آسیب به رگ ها یاری کند. از همین رو، چای ماچا می تواند خطر سکته و بیماری های قلبی را در انسان کاهش دهد.
تحقیقات نشان داده است چای ماچا سرشار از ویتامین های A، B، C، E و املاح و مواد معدنی است. همچنین فیبر، روی، پتاسیم، کلسیم، سدیم، و آهن از جمله مواد موجود در این چای است که می تواند باعث افزایش طول عمر انسان گردد.
ماچا در واقع یک نوع چای سبز است که برگ های جوان آن را به صورت سبز چیده و آسیاب می نمایند. برای دَم کردن آن از آب داغ استفاده نموده و سپس آن را مصرف می نمایند. چای سبز را پس از دم کشیدن از آب جدا نموده و سپس مصرف می نمایند؛ اما ماچا را پس از دم کشیدن به طول کامل مصرف می نمایند. در واقع گیاه ماچا به طور کامل همراه با چای مصرف می گردد و دور ریز ندارد.
تحقیقات متعدد از فواید بی شمار چای ماچا حکایت دارد. مهمترین این فواید شامل موارد ذیل است:
1- جلوگیری از ابتلا به بعضی سرطان ها
2- کاهش دهنده کلسترول بد خون
3- جلوگیری از ابتلا به سکته قلبی
4- یاری به هضم راحت غذا
5- افزایش دهنده انرژی در دسترس بدن
6- تقویت نماینده سیستم ایمنی بدن
متخصصان تغذیه همیشه بر اهمیت مصرف چای ماچا تاکید نموده اند. از آنجا که این چای می تواند تاثیرات مثبتی همانند کاهش کلسترول بد و پایین آوردن قند خون داشته باشد برای جلوگیری از ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، سکته مغزی، و سرطان بسیار مفید است.
بعضی تحقیقات نشان داده است مصرف چای ماچا همچنین می تواند فرایند مخرب بیماری دیابت را معکوس کند. مصرف روزانه این چای به میزان قابل توجهی به کاهش قند خون افراد یاری می نماید.
منبع: جام جم آنلاینbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما