دو بمب افکن اتمی روسیه در راه آفریقای جنوبی

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران آنلاین:روسیه در اقدامی بی سابقه در راستای همکاری مشترک با نیروهای دفاعی آفریقای جنوبی، چهارشنبه اول آبان بمب افکن های بلک جک خود را به این کشور آفریقایی اعزام می نماید.

دو بمب افکن اتمی روسیه در راه آفریقای جنوبی

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، نیروی دفاع ملی آفریقای جنوبی در بیانیه ای گفت، این دو بمب افکن توپولوف Tu-160 با قابلیت پرتاب موشک های اتمی برای نخستین بار است که در آفریقا به زمین می نشینند و قرار است توسط جنگنده های نیروی هوایی آفریقای جنوبی اسکورت شوند.

این بمب افکن های روسی در پایگاه هوایی واترکلوف در شهر تسوان مستقر می شوند. این بمب افکن ها در ساعت 6:30 به وقت محلی در کنار سایر هواپیماهای نظامی ارتش روسیه به آفریقای جنوبی می رسند. در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: روابط نظامی دو کشور باعث تقویت همکاری های دوجانبه در زمینه دفاعی و ارتقای منافع دو کشور می گردد.

ورود این دو بمب افکن روسی به آفریقای جنوبی با میزبانی نشستی توسط روسیه، با حضور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور هم زمانی دارد. روسیه با آمریکا و چین برای تاثیرگذاری بر آفریقا رقابت می نماید.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

italyro.ir: تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 54493

به "دو بمب افکن اتمی روسیه در راه آفریقای جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دو بمب افکن اتمی روسیه در راه آفریقای جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید