دوغ پاستوریزه خارج از یخچال نخرید
به گزارش مجله سرگرمی، با توجه به به افزایش دما طی روزهای اخیر، شرایط نگهداری لبنیات در بعضی فروشگاه های توزیعی موجب شده که گزارش هایی از خرابی لبنیات در شبکه های اجتماعی منتشر گردد. بر همین اساس، روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) توضیحاتی ارائه داد.

طبق اعلام این شرکت، محصولات لبنی که روی آن جمله در یخچال نگهداری گردد درج شده است باید در یخچال و دمای بین 1 تا 6 درجه سانتی گراد نگهداری گردد؛ در غیر این صورت حالت دمله ایجاد می گردد. این در حالی است که آنالیز ها از شرکت های لبنیاتی در این خصوص نشان می دهد که شرایط نگهداری بعضی دوغ های پاستوریزه (به ویژه در فصل تابستان) باعث خرابی محصول و مشاهده دلمه در محصول شده است.
بدترین روش برای نگهداری قبل از فروش دوغ، قرار دادن آنها در خارج از مغازه یا در معرض نور خورشید است. نور خورشید در تماس با بطری یا کیسه های پلاستیکی، موجب اکسید شدن چربی موجود در محصول و ایجاد خرابی محصول و ایجاد طعم بدی در دوغ ایجاد می گردد. بر همین پایه کارشناسان صنایع لبنی توصیه می نمایند که از خریدن دوغ هایی که خارج از یخچال و در معرض نور خورشید قرار دارند باید اجتناب گردد.
در همین خصوص آنالیز سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی نشان داده است که نگهداری محصولات لبنی مانند دوغ در خارج از یخچال و در معرض نور خورشید منجر به آزاد شدن پلیمر خواهد شد و بر همین اساس لازم است که دوغ پاستوریزه در یخچال نگهداری گردد و از خرید از فروشگاه هایی که این شرایط را رعایت نمی نمایند پرهیز گردد.
منبع: همگردیkashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی
nfliri.ir: مجله نیلوفری | مجله خبری تحلیلی نیلوفری
bushehrherfa.ir: مجله بوشهری ها، وبلاگ بچه محل های بوشهر