دور باطل چرخه و انتخابی جنجالی، آینده کشتی غیرقابل پیش بینی است
به گزارش مجله سرگرمی، با توجه به اینکه قرارداد کادرفنی تیم های ملی در انتها المپیک به اتمام می رسد و ادامه همکاری منوط به عقد قرارداد تازه است، بهتر است این روزها همه چیز حول رویداد عظیم المپیک باشد.

به گزارش خبرنگاران، در یک سال گذشته اخبار پیرامون کشتی بیش از هر موضوعی، حول محور انتخاب چرخیده است. تا پیش از آنکه گستردگی ویروس کرونا، محدودیت ها و تغییر سبکی که در جهان ایجاد کرد، برهمگان روشن گردد، صحبت از اجرای چرخه انتخابی تیم ملی بود و ماه های زیادی حاشیه های فراوانی از این محل به کشتی وارد شد.
سرانجام داستان چرخه مدنظر که باید از مسابقات قهرمانی استان استارت می خورد و به قهرمان کشوری و جام تختی و تورنمنت های خارجی می رسید، با اعلام تصمیم اتحادیه جهانی مبنی بر برگزاری مسابقات جهانی رقم خورد.
هرچند UWW نتوانست جهانی وعده داده شده را به خاطر عدم استقبال تیم های مطرح کشتی جهان، برگزار کند و به برگزاری جام جهانی در صربستان بسنده کرد، اما پرونده چرخه ای که مدت ها رویش وقت گذاشته شده بود، در آن مقطع بسته شد.
بعد از آن، نحوه انتخاب تیم، بار دیگر به دست کادرفنی تیم های ملی افتاد. ضمن اینکه فدراسیون کشتی هم بر موضوع کاملا نظارت داشت و تاکیدا از هر دو سمت (فدراسیون و کادرفنی آزاد و فرنگی) بارها گفته شد که هیچ کشتی گیری بدون انتخابی راهی المپیک نخواهد شد.
در کشتی آزاد سه نفر با انتخابی درون اردویی و سه نفر با حضور در تورنمنت زیلکوفسکی لهستان ملی پوش شدند و در کشتی فرنگی ملاک تصمیم گیری همان انتخابی جام جهانی صربستان و حضور در تورنمنت ها بود و در سرانجام هم کار انتخاب ملی پوش سنگین وزن به لهستان کشیده شد.
در نهایت بعد از جار و جنجال فراوان و نقدهای که وجود داشت، 11 ملی پوش کشتی معرفی شدند. مثل هر دوره دیگری، عده ای که بیرون مانده بودند، نسبت به نحوه انتخاب و فرد منتخب انتقاد داشتند، با این وجود با توجه به حساسیت میدان پیش رو، اغلب سکوت اختیار کردند.
در حالیکه به نظر می رسید پرونده نقدها به انتخاب ها، در مقطع فعلی بسته شده باشد، چرخه انتخابی تیم جهانی اعلام شد که طبق آن شانس حضور در جهانی از تعدادی نفرات گرفته شده است. تعدادی که تا لحظات آخر انتخابی، حتی شانس حضور در المپیک را داشتند اما حالا بخت حضور در جهانی 2021 نروژ را از دست داده اند.
همانطور که جار و جنجال برای چرخه المپیک، درنهایت پوچ از آب عایدی و کرونا و تصمیمات اتحادیه جهانی منجر به لغو برنامه ها شد، اکنون هم بهتر است تمرکز کشتی روی المپیک باشد.
در وهله اول حکم سرمربیان تیم های ملی کشتی در سرانجام المپیک به سرانجام می رسد. قرارداد سرمربیان آزاد و فرنگی مردادماه سال گذشته تمام می شد اما تعویق یک ساله المپیک منجر به منعقد شدن اتوماتیک وار یک سال دیگر قرارداد بین آنها و فدراسیون کشتی شد.
بنابراین ادامه کار با کادرفنی فعلی، منوط به عقد قرارداد تازه است، به همین علت باید دید چرخه اعلام شده برای کشتی آزاد، تصمیم فدراسیون کشتی برای ادامه جهت با هر سرمربی و کادرفنی است و یا رسانه ای شدن چرخه به معنای ادامه همکاری غلامرضا محمدی و فدراسیون کشتی است.
علاوه بر این، فاصله دو ماهه بین المپیک و مسابقات جهانی در عین حال که برای کشتی گیران غیر وزن کم کن، فاصله معقولی به تعداد می رود که شانس آنها را برای حضور در هر دو مسابقه افزایش می دهد، اما از یک سو هم می توان وعده داده شده در مورد اعزام مدال داران المپیک به جهانی را پاداشی برای افزایش روحیه مسافران توکیو دانست که شاید در عمل اجرایی نگردد.
به هرشکل امیدواری باید همچنان در بین کشتی گیرانی که پشت خط المپیک مانده اند، حفظ گردد. همانطور که کسی فکرش را نمی کرد اتفاقی و رویدادی بتواند در عصر حاضر بازی های المپیک را یک سال به تعویق بیندازد، شاید در المپیک و پس از آن اتفاقاتی رخ دهد که برنامه ها بار دیگر تغییر کند.
اکنون تمرکز المپیکی ها باید صرفا روی المپیک باشد و مدعیان دیگری که شانس حضور در المپیک را از دست داده اند هم به امید حضور در جهانی 2021 تمرینات شان را منظم و بابرنامه دنبال نمایند.
منبع: خبرگزاری تسنیمtafreh.ir: طفره | نگاه نقادانه به اخبار و رویدادهای روزانه
manotosport.ir: ورزش من و تو | مجله خبری و ورزشی، اخبار ورزشی
spaceweb.ir: مجله فضای وب | مجله فناوری های کابردی در گردشگری و مسافرتی