دهمین نمایشگاه گردشگری بزرگ پارس در شیراز برگزار می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس ظهر یکشنبه در نشست خبری دهمین نمایشگاه گردشگری پارس اضافه نمود: این نمایشگاه از 21 تا 24 آذر در شیراز برگزار می گردد که محورهایی مانند گردشگری سلامت در اولویت واقع شده است.

وی ادامه داد: بیمارستان های دولتی و خصوصی در این نمایشگاه حضور دارند و دفاتر خدمات مسافرتی و ایرلاینها نیز حاضر هستند.
وی توضیح داد: گردشگری مذهبی از دیگر اولویت های این نمایشگاه است که در کنار آن گردشگری تاریخی و فرهنگی نیز مد نظر قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس یادآور شد: توجه به محور ساسانی از موارد مد نظر است و سرمایه گذاری در بخش گردشگری نیز مد نظر قرار گرفته است.
امیری ادامه داد: نشست های تخصصی با محوریت گردشگری سلامت، محور سلامت و... برگزار می گردد.
وی ادامه داد: آژانس های 6 کشور ترکیه، سنگاپور، امارات، عمان، اندونزی و هند و دیگر ادارات کل استانهای دیگر نیز حضور دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس اضافه کرد: 30 نماینده مجلس برای بازدید اعلام آمادگی کردند که در کنار نمایندگان فارس قرار خواهند گرفت تا مباحث مربوط به گردشگری مطرح گردد.
منبع: خبرگزاری مهرpicosho.ir: پیکوشو: تصاویر گردشگری ایران و جهان
gitiro.ir: گیتی رو: مجله گردشگری و مسافرتی، خبری و ورزشی