دمپ های باطله انگوران احیا می گردد

به گزارش مجله سرگرمی، مجتمع سرب و روی انگوران تا سال 1401 احیا و بازسازی 17 هکتار از دمپ های باطله خود را در 4 فاز انجام خواهد داد.

دمپ های باطله انگوران احیا می گردد

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شرکت تهیه و فراوری مواد معدنی ایران، در بازدید معاون امور جنگل سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و هیأت همراه از پروژه احیا و بازسازی معدن سرب و روی انگوران استان زنجان، امید فلاح؛ مدیر مجتمع معدنی سرب و روی انگوران با بیان این مطلب گفت: ایمپاسکو و مجتمع معدنی انگوران صیانت و حفاظت از محیط زیست ،منابع طبیعی و پوشش گیاهی منطقه را در اولویت های کاری خود قرارداده است و این مجتمع با انتخاب به عنوان معدن سبز که دستاورد بسیار بزرگی در استان زنجان می باشد، توانسته برای نخستین بار تفاهم نامه احیاء و بازسازی 17 هکتار از دمپ های باطله خود را در 4 فاز با امور جنگل ها و آبخیزداری استان زنجان منعقد کند.

وی در ادامه اضافه نمود: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده فاز اول و دوم دمپ های باطله به مساحت 7 هکتار در سال های 98 و 99 احیا و بازسازی شده و فاز های سوم و چهارم آن در سال های 1400 و 1401 انجام خواهد پذیرفت .

در ادامه عباسعلی نوبخت؛ معاون امور جنگل سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان این که طرح احیا و بازسازی معادن از 2 سال قبل در معدن سرب و روی انگوران کلید خورده گفت: این طرح در 7 هکتار از عرصه فعالیت های معدنی اجرا شده است.

وی با اشاره به این که کارکنان سازمان جنگل ها حافظ انفال و منابع طبیعی هستند اضافه نمود: در کوشش هستیم تا پوشش گیاهی کشور را احیاء، توسعه و غنی سازی کنیم.

نوبخت با بیان این که با افزایش پوشش گیاهی کاربری های مختلفی نیز ایجاد می گردد، گفت: در حال حاضر کاربری بازاری جنگل ها 20 درصد و غیر بازاری نیز 80 درصد است.

این مقام مسئول گفت: منطقه سرب و روی انگوران با اجرای طرح احیا و بازسازی می تواند برای دیگر مناطق معدنی کشور الگو باشد.

نوبخت در پایایان تاکید نمود: حفظ عرصه های منابع خدادادی و پوشش طبیعی کشور از جمله کارهای اساسی سازمان جنگل ها است که به همین دلیل در مجموع سال جاری 100 هزار هکتار از اراضی ملی کشور تحت اجرای طرح های غنی سازی، احیاء، جنگلکاری مالی و زراعت چوب قرار می گیرد.

در ادامه خلیل آقاجانلو؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان هم با توجه به اجرای موفقیت آمیز طرح احیاء و بازسازی معادن سرب و روی انگوران گفت: این طرح در دیگر معادن استان هم عملیاتی خواهد شد.

وی اضافه نمود: با همت کارشناسان و همکاران، منابع طبیعی استان زنجان توانسته جزو استان های اول در فراوری نهال ارس گردد و در این راستا نهال های فراوری شده ارس در منطقه انگوران نیز کشت شده است تا در آینده نزدیک شاهد بازسازی این منطقه باشیم.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

batask.ir: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 116612

به "دمپ های باطله انگوران احیا می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمپ های باطله انگوران احیا می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید