دمای هوا در خراسان رضوی افزایش می یابد
به گزارش مجله سرگرمی، مشهد- خبرنگاران- کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: با خروج سامانه بارش زا از امروز سوم فروردین ماه دمای هوا در این استان افزایش می یابد.
مرتضی اثمری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: همزمان با روند افزایش میانگین دمای هوا در خراسان رضوی ابرناکی آسمان در این استان رو به کاهش می رود.
وی دمای دیروز هوای مشهد را 10 درجه سلسیوس اعلام و اعلام کرد: دمای هوای این شهر فردا امروز نسبت به دیروز پنج درجه گرمتر می گردد.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند افزایش دمای هوا تا روز دوشنبه در مشهد ادامه دارد بطوری که در گرمترین ساعت به 20 درجه سلسیوس خواهد رسید.
قوچان با کمینه دمای صفر درجه سلسیوس و مه ولات با بیشینه دمای 19 درجه بالای صفربه ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
1922/8005
منبع: ایرناtani-buy.ir: مجله تانی بای: مقالات اقتصادی و کسب و کار
fungroups.ir: گروه سرگرمی: مجله و انجمن سرگرمی