دریای خزر به دریای سیاه متصل می گردد

به گزارش مجله سرگرمی، ترکمنستان،آذربایجان، گرجستان و رومانی در نظر دارند کانالی بین دریای خزر و دریای سیاه ایجاد کند.

دریای خزر به دریای سیاه متصل می گردد

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه ای خبرنگاران، ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان و رومانی در نظر دارند کانالی بین دریای خزر و دریای سیاه ایجاد کند.

بر اساس این گزارش، وزرای خارجه کشورهای ترکمنستان،آذربایجان، گرجستان و رومانی در نشستی در شهر بخارست از موافقت این کشورها برای ایجاد کانال بین دریای خزر و سیاه خبر دادند.

تئودور ملشکانو وزیر امور خارجه رومانی در این زمینه گفت: کارگروهی از متخصصین در این زمینه ایجاد خواهد شد تا کلیه موضوعات در این زمینه را مورد آنالیز قرار داده و مسائل فنی را حل نمایند.

بر اساس این طرح، بنادر کشورهای مذکور از جمله بندر کنستانتسا در رومانی، پوته در گرجستان، باکو در آذربایجان و ترکمنباشی در ترکمنستان با یکدیگر متصل خواهند شد.

همچنین این کانال بندر کنستانتسا، رود دانوب و سپس رودخانه ها و کانال های داخلی در اروپا را با یکدیگر متصل خواهد نمود.

انتهای پیغام/ح

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 14660

به "دریای خزر به دریای سیاه متصل می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دریای خزر به دریای سیاه متصل می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید