درمان آنفولانزا با داروهای خانگی

به گزارش مجله سرگرمی، سرماخوردگی و آنفولانزا از رایج ترین بیماری های فصل زمستان هستند. روش های درمان خانگی آنفولانزا می توانند به تسکین علائم و کوتاه کردن مدت زمان ابتلا به این بیماری یاری نمایند.

درمان آنفولانزا با داروهای خانگی

شناسایی علائم آنفلوانزا

قبل از درمان هر گونه بیماری اول باید از ماهیت آن باخبر بود؛ به طور مثال بعضی، از سرماخوردگی ها به نحوی است که انسان فکر می نماید به آنفلوانزا دچار شده است. در گام اول برای مشاخصه با این بیماری اول باید آن را به خوبی شناسایی کرد. آنفولانزا علائمی شبیه به سرما خوردگی دارد، اما کسی که به این بیماری دچار گردد به مراتب با مسائل و علائم بسیار شدیدتری روبه رو خواهد شد.

علاوه بر این آنفولانزا ممکن است، دو الی سه هفته به طول انجامد که چنین زمانی در سرماخوردی کمتر از یک هفته است. از جمله علائم مشهود و معروف بیماری آنفولانزا عبارتند از: سرفه های بسیار شدید، گلو درد و خستگی زیاد، داشتن تب بالای 38 درجه سانتی گراد، سردرد به همراه درد بدن، آلوده شدن بینی به خاطر ترشح مخاط زیاد، خستگی و ضعف به همراه عرق زیاد، تنگی نفس، از دست دادن اشتها، داشتن حالت تهوع، استفراغ و اسهال که مورد اسهال در بچه ها بیشتر شایع است.

از آنجایی که علائم سرما خوردگی و آنفولانزا بسیار شبیه به هم است، این امر ممکن است؛ درشناسایی بیماری افراد را به اشتباه بیاندازد. از یاد نبرید که علائم سرماخوردگی معمولا از الگو های قابل پیش بینی تبعیت می کنند و پس از آن که به اوج خود می رسند، خیلی زود علائم آن محو می شوند.

علائم سرماخوردگی عبارتند از: سرفه خفیف، درجه حرارت پایین بدن، که اغلب بدون تب است، داشتن درد خفیف در بدن و سر، آلوده شدن بینی به خاطر ترشح زیاد مخاط، احساس خارش در ناحیه گلو، عطسه کردن، اشک آلود شدن چشم ها، احساس ضعف و خستگی خفیف می تواند از علائم شاخص سرماخوردگی باشد که معمولا کمتر از یک هفته به طول می انجامد.2

6 داروی آنفولانزای خانگی با طعم های متفاوت

این روزها به علت نامتعادل بودن شرایط آب و هوایی بیشتر افراد درگیر آنفولانزا هستند ، بنابراین برترین زمان برای اطمینان از آن که همه اعضای خانواده تان یک سیستم ایمنی قوی دارند، همین حالاست. 6 شات زیر از مواد غذایی کاملی درست شده اند که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کنند تا به طور طبیعی با آنفولانزا و سرماخوردگی مقابله کند.
سرکه سیب
سرکه شربت سیب، یک نوع سرکه است که از شربت سیب درست می گردد. این شات حاوی بتاکاروتن است که با توجه به مایوکلینیک دارای خواص آنتی اکسیدانی است، آسیب های وارده از طریق رادیکال های آزاد را خنثی نموده و در مقابل به تقویت سیستم ایمنی شما یاری می نماید.

دستور شات: 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب را با 2 قاشق غذاخوری آب تصفیه شده مخلوط کنید. معده تان را ناراحت می نماید؟ 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیوان 8 اونسی آب سرد مخلوط کنید تا رقیق گردد. می توانید برای شیرین کردن آن اندازهی عسل نیز اضافه نمایید.

سبز
سبزیجات برگ دار سبز مانند کلم کیل، اسفناج و جعفری، اندازه زیادی مواد مغذی مانند منیزیم، فولات و ویتامین B6 فراهم می کنند. این مواد مغذی حیاتی، نقش مهمی در سلامت مطلوب سیستم ایمنی ایفا می کنند.

دستور شات: چند سبزی برگ دار را در آبمیوه گیری تان بریزید و از آن لذت ببرید. اگر نمی توانید طعم سبزیجات تنها را تحمل کنید، یک سیب نیز در آبمیوه گیری بیندازید تا شیرینی طبیعی به آن بدهد.

کبد کاد
روغن کبد کاد تخمیرشده، یک ماده غذایی خام و تخمیرشده به صورت سنتی است. اندازه ویتامین A آن در هر واحد وزن از هر ماده غذایی متداول دیگری بیشتر است و یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشد. این ماده غذایی باارزش به تنظیم و بهبود عملکرد کلی سیستم ایمنی بدن شما یاری می نماید.

دستور شات: روغن کبد تخمیرشده در دو نوع موجود است. شما می توانید از نوع مایع آن بهره ببرید و آن را به صورت روزانه مصرف نمایید یا می توانید آن را به صورت کپسول خریداری نمایید.

بلوبری
بلوبری در مقایسه با سایر میوه ها و سبزیجات، سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد و حاوی فیتوکمیکال های قدرتمندی است که باعث رنگ آبی تیره این میوه می شوند. یک مطالعه تازه از طریق دانشگاه اورگان دریافت که pterostilbene موجود در بلوبری هنگامی که با ویتامین D ترکیب گردد، می تواند توانایی بدن را برای دفع امراض افزایش دهد.

دستور شات: یک مشت بلوبری را آب بگیرید و از این نوشیدنی ترش و شیرین لذت ببرید. اگر آبمیوه گیری ندارید یا دوست ندارید آنها را آب بگیرید، فقط کافی است مصرف بلوبری تان را افزایش دهید.

هویج
هویج ها یک منبع عالی از بتاکاروتن هستند. یکی از نقش های اصلی بتاکاروتن، حمایت از غشای مخاطی بدن است که دستگاه های تنفسی و روده ای را می پوشاند. یک پوشش قوی، وارد شدن باکتری ها به درون جریان خون و بیمار شدن شما را سخت می سازد.

دستور شات: یک مشت هویج را آب بگیرید و نوش جان کنید. آبمیوه گیری ندارید؟ سعی کنید هویج را در برنامه غذایی هفتگی تان جای دهید.

قطره لیمو و زنجبیل
لیمو و زنجبیل در کنار هم، یک قدرت دوگانه دارند. این زوج نه تنها به خاطر محتوای ویتامین C لیمو به تقویت سیستم ایمنی یاری می کنند بلکه به همراه هم از بیماری های آینده نیز جلوگیری می کنند. خواص ضدالتهابی آب لیمو، گلودرد و غشاهای تحریک شده را تسکین می دهد، در حالی که زنجبیل به پاکسازی سیستم بدن شما یاری می نماید.

دستور شات: 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه گرفته شده را به 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. اندازهی زنجبیل را رنده کنید یا آب بگیرید و از این معجون فوق العاده لذت ببرید. بجای مصرف آن به این شیوه می توانید یک لیوان لیموناد خانگی درست کنید و فقط اندازهی زنجبیل به آن اضافه نمایید.1

چه افرادی باید فورا به پزشک مراجعه کنند؟

اگر در معرض خطر بالای عوارض ناشی از آنفلوآنزا هستید به محض بروز علائم با پزشک تماس بگیرید. این گروه های پر خطر شامل موارد زیر است:

افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند.

خانم هایی که باردار هستند و یا حداکثر دو هفته پیش زایمان نموده اند.

سالمندان بالای 65 سال

بچه ها کمتر از 5 سال (به ویژه زیر دو سال)

افرادی که دارای بیماری مزمن مانند بیماری های قلبی و ریوی هستند.3

پینوشتها

1.www.rastineh.com

2.www.fardanews.com

3.www.farzand.net

datapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه

منبع: راسخون
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 162611

به "درمان آنفولانزا با داروهای خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان آنفولانزا با داروهای خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید