دامداران قمی توصیه های دامپزشکی در مورد تب برفکی را جدی بگیرند
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/قم رییس اداره بهداشت دامپزشکی قم با اشاره به افزایش تعداد کانون های تب برفکی دردام های استان طی دو هفته اخیر هشدار داد، دامداران توصیه های پیشگیرانه دامپزشکی را در این خصوص جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از اداره کل دامپزشکی استان قم، محمد بارانی گفت:به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری نسبت به رعایت دقیق ضوابط بهداشتی قرنطینه ای، کنترل ورود و خروج دام ها و همچنین واکسیناسیون سریع جمعیت دامی خود اقدام کنند.
وی اضافه نمود:جمع آوری کود و ضدعفونی صندلی دام، جلوگیری از ورود وسایل نقلیه و تجهیزات متفرقه، پرهیز از نقل و انتقال غیر مجاز دام و ضرورت دفن بهداشتی دام های تلف شده از راهکارهایی است که می تواند به جلوگیری از بروز و شیوع بیماری یاری کند.
وی ادامه داد: دامدارانی که قصد کوچ ییلاقی دارند نسبت به واکسیناسیون دام های خود دو هفته پیش از شروع کوچ اقدام کنند.
بارانی گفت: درحال حاضر واکسن تب برفکی به میزان مناسب در سطح استان وجود دارد و دامداران می توانند با مراجعه به مرکز مایه کوبی منطقه خود در مورد مایه کوبی دام های خود اقدام کنند.
بارانی همچنین از دامداران درخواست کرد هرگونه تلفات و موارد ابتلای بیماری را به شماره 45936123 یا سامانه 1512 اطلاع رسانی کنند.
منبع: خبرگزاری ایسناdatapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه