خیابان غذا در بجنورد راه اندازی شد
به گزارش مجله سرگرمی، برای نخستین بار در خراسان شمالی، خیابان غذا در بجنورد راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگاران، حبیب یزدان پناه مدیر کل میراث فرهنگی خراسان شمالی در مراسم افتتاحیه این خیابان گفت: خیابان غذا به منظور معرفی غذاهای محلی و فرهنگ غذایی سنتی و با هدف جذب گردشگر و ایجاد نشاط اجتماعی و فرهنگی در محل خیابان شریعتی شمالی شهر بجنورد افتتاح شد.
وی اظهار کرد: در این خیابان، غذاهای سنتی و بومی اقوام مختلف منطقه ارائه می گردد.
وی اضافه کرد: در این خیابان شماری غرفه، یک سیاه چادر عشایر و اوبه ترکمن برای پذیرایی از مسافران نوروزی و شهروندان بجنوردی دایر شده است.
یزدان پناه ادامه داد: تهیه غذای محلی و عرضه خیابانی آن از مشاغل وابسته به صنعت گردشگری است و در این اقدام کوشش داریم تا نشاط اجتماعی رونق گرفته و گردشگری توسعه یابد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی اضافه کرد: برگزاری رویدادهای فرهنگی هنری، اجرای موسیقی خیابانی و محلی، هنرهای خیابانی و ارائه سوغات و صنایع دستی از دیگر برنامه های جانبی خیابان غذا در بجنورد است.
گفتنی است خیابان غذا تا 15 فروردین 98 پذیرای مسافران و گردشگران و هموطنان است.
منبع: خبرگزاری ایسناsafariro.ir: سافاری رو: مجله گردشگری و مسافرتی به همه جای دنیا
mosaferatro.ir: مسافرت رو: مجله گردشگری و مسافرتی