خوشمزه پرطرفدار اما بی خاصیت؛ 5 بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می شوید

به گزارش مجله سرگرمی، نودل برای داشتن رنگ و بو حاوی افزودنی های مضر است، مانند رنگ های صنعتی، چربی های اشباع و آنتی اکسیدان های مصنوعی. در مقابل عناصر غذایی مهم مانند پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین های مفید در نودل وجود ندارد.

خوشمزه پرطرفدار اما بی خاصیت؛ 5 بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می شوید

به گزارش ، بعضی از مردم گمان می نمایند که نودل کم کالری است و می تواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگیرد، اما این تصور نادرست است. نودل مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی تواند احساس سیر شدن ایجاد نموده و منجر به کاهش وزن شود. بالعکس کمبود فیبر و پروتئین در نودل باعث می شود تا فرد بدون احساس سیر شدن مقدار زیادی از آن را بخورد.

بیماری های خطرناکی که با خوردن نودل به سراغمان می آیداختصاصی نودل یک غذای بسیار محبوب با طعم های مختلف است و به آسانی آماده می شود، اما در عین حال باعث بسیاری از آسیب های بهداشتی می شود، و مصرف آن نشانه ای از الگوی ناسالم تغذیه ای فاقد مواد مغذی مورد احتیاج بدن است.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که این وعده غذایی ناسالم است و اگر در بلند مدت، به عنوان یک وعده غذایی روزانه یا بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد، مسائلی را برای سلامتی ایجاد خواهد نمود.

بعضی از مردم گمان می نمایند که نودل کم کالری است و می تواند به دفعات متعدد در روز مورد استفاده قرار بگیرد، اما این تصور نادرست است. نودل مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی تواند احساس سیر شدن ایجاد نموده و منجر به کاهش وزن شود. بالعکس کمبود فیبر و پروتئین در نودل باعث می شود تا فرد بدون احساس سیر شدن مقدار زیادی از آن را بخورد.

نودل برای داشتن رنگ و بو حاوی افزودنی های مضر است، مانند رنگ های صنعتی، چربی های اشباع و آنتی اکسیدان های مصنوعی. در مقابل عناصر غذایی مهم مانند پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین های مفید در نودل وجود ندارد.

چندین بیماری که مطالعات نشان می دهند مربوط به مصرف افراطی نودل می باشد، عبارت است از:

1. افزایش خطر ابتلا به چاقی به دلیل داشتن مقدار زیادی کالری، نشاسته و چربی.

2. تمام اندام های حیاتی بدن را تحت تأثیر قرار می دهد، زیرا نودل ها حاوی پروپیلن گلیکول ماده شیمیایی کشنده هستند که رطوبت را حفظ می نماید. مطابق با سازمان غذا و داروی آمریکا، پروپیلن گلیکول به طور کلی به عنوان یک ماده امن برای استفاده به عنوان افزودنی تحت شرایط خاص در نظر گرفته می شود. با این حال، قرار دریافت در معرض غلظت های بالا و قرار دریافت طولانی مدت در معرض مقادیر پایین پروپیلن گلیکول ممکن است منجر به ایجاد علائم آلرژیک جزئی و همچنین مسائل سلامتی شدید گردند. سمیت دهانی پروپیلن گلیکول بسیار پایین است، با این حال، مصرف مکرر این ماده ممکن است باعث تهوع و استفراغ در بعضی افراد شود. قورت دادن تصادفی این ماده در محل کار باعث ناهنجاری های موقت یا دائم در عملکرد قلب، کبد و کلیه ها می گردند.

3. افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، و به دنبال آن افزایش خطر ابتلا به بیماری های کشنده مانند دیابت، سکته مغزی و حملات قلبی.

4. مسمومیت سلول های مغزی، اختلال در توانایی ذهنی، کاهش حافظه، عدم تمرکز و بسیاری از بیماری های عصبی.

5. بیماری قلبی، که باعث افزایش سطح کلسترول خون می شود و در نتیجه خطر ابتلا به حمله قلبی و نارسایی قلبی را افزایش می دهد.

منبع: تابناک باتو

انتهای پبام/

canadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا

indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 19216

به "خوشمزه پرطرفدار اما بی خاصیت؛ 5 بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه پرطرفدار اما بی خاصیت؛ 5 بیماری که با مصرف نودل گرفتارشان می شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید