طرز تهیه خوراک جگر خوشمزه و مجلسی به سبک ایرانی
به گزارش مجله سرگرمی، جگر یکی از محبوبترین غذاهای سنتی ایرانی است که طعم لذیذ و ارزش غذایی بالای آن، آن را به انتخابی ایدهآل برای دوستداران غذاهای مقوی تبدیل کرده است. این خوراک، علاوه بر طعم دلچسب، سرشار از آهن و ویتامینهای ضروری برای بدن است که میتواند به تقویت سیستم ایمنی و افزایش انرژی کمک کند. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه یک خوراک جگر خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش دهیم که میتوانید آن را در وعدههای مختلف سرو کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر با dorezamin.com: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.
جگر از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست. مخصوصا اونایی که اهل کل پاچه هستن معمولا از خوردن هر نوع جگر خیلی استقبال می کنن. جدا از طعم عالی جگر، به خاطر خواص بسیار زیادی که داره خوردنش توصیه میشه.
مواد لازم خوراک جگر
سیب زمینی | 1 عدد بزرگ |
جگر | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان دلخواه |
طرز تهیه خوراک جگر
- سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. آن را پوست می کنیم، به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه جداگانه سرخ می کنیم.
- جگرها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا برود. سپس آن ها را به اندازه دو بند انگشت و یا کمی درشت تر خرد کنید.
- یک پیاز بزرگ را نگینی خرد کنید. در تابه کمی روغن بریزید و پیازها را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم و سبک و به اصطلاح عسلی شود.
- جگرهای خرد شده را داخل پیاز ها بریزید و تفت دهید. بعد از آن که پیازها کمی سرخ شدند و رنگ آن ها تغییر کرد، فلفل دلمه ای خرد شده، زردچوبه، نمک و ادویه را به آن اضافه کنید.
- کمی آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا جگرها خوب بپزند. در خاتمه سیب زمینی را که از قبل سرخ کرده اید به جگر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بسته به دلخواهتان می توانید جگر را کمی آبدار از روی شعله بردارید. آن را در ظرف مورد نظر تزیین کرده و سرو کنید.
نتیجهگیری
خوراک جگر یک غذای سنتی و مقوی است که به سادگی تهیه میشود و با ترکیب مواد اولیه مناسب، طعمی فوقالعاده به دست میآید. این غذا را میتوانید با نان تازه یا برنج سرو کرده و همراه با سبزیجات تازه یا ترشیهای سنتی ایرانی میل کنید. با رعایت نکات گفتهشده در طرز تهیه، میتوانید یک خوراک جگر خوشمزه و لذیذ را آماده کنید که هم سالم و مغذی باشد و هم طعمی خاطرهانگیز داشته باشد.