خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه خوراک بادمجان با قارچ را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذا های اصیل ایرانی است که هوادار ان خیلی زیادی دارد.
بادمجان: با توجه به تعداد نفرات هر نفر یک دانه متوسط
قارچ: 60 گرم (با توجه به سلیقه قابل تغییر است)
فلفل دلمه ای: 1 عدد
فلفل سبز تند: 2 عدد
پیاز: 1عدد متوسط
روغن زیتون: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
ابتدا بادمجان را بر روی شعله پخش کن و یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.
فلفل دلمه ای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.
پیاز ها را سرخ کنید.
فلفل دلمه ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه نموده و تفت دهید.
قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.
بادمجان های پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.
در پایان گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید.
و اجازه دهید حدود 10 دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان