خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه

به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه خوراک بادمجان با قارچ را به شما آموزش می دهیم.

خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه

به گزارش ، خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذا های اصیل ایرانی است که هوادار ان خیلی زیادی دارد.

بادمجان: با توجه به تعداد نفرات هر نفر یک دانه متوسط

قارچ: 60 گرم (با توجه به سلیقه قابل تغییر است)

فلفل دلمه ای: 1 عدد

فلفل سبز تند: 2 عدد

پیاز: 1عدد متوسط

روغن زیتون: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار لازم

آویشن: به مقدار لازم

ابتدا بادمجان را بر روی شعله پخش کن و یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.

فلفل دلمه ای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.

پیاز ها را سرخ کنید.

فلفل دلمه ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه نموده و تفت دهید.

قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.

بادمجان های پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.

در پایان گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید.

و اجازه دهید حدود 10 دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 مرداد 1399 بروزرسانی: 29 مرداد 1399 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 96742

به "خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید