خبرنگاران تریبون سازان بدون تریبون هستند
به گزارش مجله سرگرمی، مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران خراسان رضوی گفت: مسائل خبرنگاران که خیلی از اوقات تریبون سازان بدون تریبون هستند اما سخن و درد دل خود را آبرومندانه نگه داشته و ابراز نمی نمایند، ضروری است در روز خبرنگار مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگاران خراسان رضوی، مجتبی محمودی فرارسیدن 17 مرداد سالروز شهادت محمود صارمی خبرنگار سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزارشریف افغانستان و روز خبرنگار را تبریک و گفت: مهمترین مسایل این روزهای جامعه رسانه ای کشور آموزش، توجه به صندلی صنفی اصحاب رسانه، مسائل حقوقی رسانه های فعال در عرصه مجازی، بعضی کمبودها مانند کاغذ و نظام توزیع در مطبوعات هستند.
وی خبرنگاری را فراتر از یک شغل بلکه مهارت، فن، علم، هنر و از همه بالاتر عشق توصیف و بیان نمود: گرچه هر سال در روز خبرنگار موجی از پیامهای تبریک به سمت رسانه و رسانه نگاران ارسال می گردد اما واقعیت این است که خبرنگاران بیشتر از یک روز، نیازمند فرصتهای بدون فشار همراه با حریت و آزادگی هستند تا منادی شایسته حق و عدالت باشند.
مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران خراسان رضوی اضافه نمود: خبرنگاران خواستار آن هستند که به راحتی از مسوولان و مدیرانی که باید مورد پرسش قرار گیرند، به اسم نماینده افکار عمومی پرسش نموده و آنها را نقد نمایند، مسوولان هم باید نقدپذیر بوده و تاب تحمل نقدهای مشوقانه و منصفانه خبرنگاران را داشته باشند.
وی ادامه داد: خبرنگار بیشتر در پی آن روزی است که در عین حال که حرفهایش شنیده می گردد، شاهد حال خوب جامعه و مردم هم باشد، چون خبرنگاران در واقع به منزله اندامی حسی و عصبی جامعه عمل نموده و حال و روز اجتماع را رصد می نمایند.
محمودی در ادامه اظهارداشت: خبرنگاران به ویژه ظرف دو سال اخیر که حال مردم درگیر مسائل مختلف معیشتی و بحران شیوع ویروس کرونا آنطور که باید خوب نبوده، به اسم نمایندگان افکار عمومی به تبع مردم حال و روز خوشی ندارند چون دردشان همان درد مردم و زمانه جاری است.
وی گفت: خبرنگاران در عین حال که در پی روزی حلال هستند، در پی روزی هستند که بتوانند بدون دغدغه معیشت، امنیت شغلی و بیمه که همچنان گریبانگیر بسیاری از اهالی رسانه است، بتوانند به راحتی قلم بزنند، در راه آگاهی بخشی جامعه، معرفت افزایی و بسط بصیرت در میان انسانها گام بردارند.
مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران خراسان رضوی اضافه نمود: همزمان با ایام گرامیداشت روز خبرنگار که یادی از شهید مظلوم محمود صارمی می کنیم، ضروری است فراتر از شعر و شعار و جملات زیبا به دغدغه های خبرنگاران هم توجه، مسایل و مسائل آنان شنیده و مورد توجه مسوولان واقع گردد.
وی بعلاوه دغدغه امنیت شغلی، بیمه حرفه ای، امور معیشت، حقوق رسانه و آزادی بیان را مهمترین مسائلی که خبرنگاران کشور ظرف سالهای اخیر با آن دست و پنجه نرم نموده اند لیست و بیان نمود: با این حال نگاه خبرنگاران واقعی همچنان آسمانی و دلهایشان دریایی است.
محمودی ادامه داد: خبرنگار سعی دارد رخدادهای جامعه را با صداقت، صراحت، صحت، سرعت، دقت و جامعیت به افکار عمومی منتقل کند و به نوعی پیونددهنده میان مسوولان و مردم باشد، این نوع خبرنگاری با ویژگیهایی که برشمرده شد در واقع اقدامی خبره نگارانه است.
وی در ادامه تبادل نظر با خبرنگار ایرنا عزم مضاعف برای پیشبرد نهضت سواد رسانه ای به منظور دستیابی رسانه های وفادار به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رهبری سایبری در فضای مجازی را نیازی اولویتدار توصیف و بیان نمود: اما به نظر می رسد رسانه های جمعی در فضای سایبری چندان مدیریت نمی گردد و گاه شاهد نوعی گسیختگی و ولنگاری در این عرصه هستیم.
منبع: جام جم آنلاینnamasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها