خبرنگاران امیدوارم قانون استخدام مدال آوران پارالمپیکی اصلاح گردد

به گزارش مجله سرگرمی، تهران- خبرنگاران- دارنده مدال طلای بازی های پاراآسیایی جاکارتا در رشته جودو گفت: قانون استخدام ورزشکاران طلایی پارالمپیک برای فرزندان آنان است و امیدوارم این قانون در دولت دوازدهم اصلاح گردد و به خود ورزشکار تعلق بگیرد.

خبرنگاران امیدوارم قانون استخدام مدال آوران پارالمپیکی اصلاح گردد

به گزارش خبرنگاران، نام گذاری روز نخست هفته پارالمپیک به عنوان روز عصای سفید و توجه ویژه به ورزشکاران نابینا بهانه ای شد تا با یکی از پیروز ترین ورزشکاران این بخش گفت وگویی داشته باشیم. وحید نوری که مدال طلای دنیا و بازی های پاراآسیایی را در کارنامه دارد توانسته با عملکرد خود در صندلی دوم جدول وزن منهای 90 کیلوگرم قرار گیرد و سهمیه جودو پارالمپیک توکیو را از آن خود کند. سهمیه ای که موجب شد تا کارشناسان و مسوولان کمیته ملی پارالمپیک نام وی را در بین ورزشکاران شانس کسب مدال طلا قرار دهند.

وی از آن دسته ورزشکارانی است که در جاکارتا ضمن کسب مدال طلا انفرادی، مدال نقره تیمی را برای کاروان ایران به ارمغان آورد. نوری در کلاس بندی جودو در گروه B2 یا کم بینا قرار گرفته است.

نوری روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران با اشاره به مسائل پیش روی ورزشکاران نابینا گفت: یکی از مهمترین مسائل این ورزشکاران نبود سالن تخصصی برای تمرین است. در رشته ای مانند جودو که افتخارات آن در سطج دنیا و بازی های آسیایی کم نیست نابینایان مجبورند در تمرینات نرمال ها حضور پیدا نمایند و در صورت پیروزیت به تیم ملی دعوت خواهند شد. همچنین در تیم ملی نیز حریف تمرینی نابینا نیست بلکه از میان سالم ها انتخاب می گردد. همچنین ورزشکاران نابینا با مشکل دیگری به نام همراه نداشتن روبرو هستند.

وی اضافه نمود: این مشکل تنها برای جودو نیست بلکه در رشته های دیگر نیز سالن تخصصی نابینایان به مانند رشته های المپیکی وجود ندارد. تنها در گلبال این سالن به طور کامل تخصصی است. حضور در تمرینات ورزشکاران سالم آسان نیست و شرایط مسابقه با آنان با مسابقات رسمی پارالمپیکی ها متفاوت است. ضروری است در این زمینه تدابیر لازم در دستور کار قرار گیرد تا نابینایان با امکانات خاص خود بتوانند در آینده بیش از پیش افتخارآفرینی نمایند.

دارنده مدال طلای بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا ادامه داد: نتایج تیمی و انفرادی جودوکاران نابینا در اندونزی نشان داد آنان حرفی برای گفتن دارند و می گردد استعدادیابی را انجام داد تا در هر وزنی چند ورزشکار خوب و قهرمان مانند محمدرضا خیرالله زاده داشت. البته این استعدادیابی در دستور کار قرار گرفته و به احتمال زیاد برای بازی های آسیایی 2022 هانگژو چین تیم ایران کامل تر خواهد شد. اگر این اتفاق رخ دهد هم حریف تمرینی از جنس نابینایان خواهد بود و هم می گردد برای جایگزینی قهرمانان جودو نابینایان دغدغه ای نداشت.

وی که مدال طلای مسابقات گرند پری باکو را در کارنامه دارد مطرح نمود: حریف تمرینی جودوکاران نرمال هستند که این کار را برای ما سخت نموده است. اگر شیوع کرونا و تعطیلی مسابقات و اردوها نبود بدون شک چند اعزام خارجی در دستور کار قرار می گرفت و می شد با ورزشکارانی از ترکیه یا ازبکستانی تمرین کرد. ازبک ها در جودو سرآمد هستند و می توانند برای ما حریفان خوبی باشند. من که اکنون نفر دوم وزن منهای 90 کیلوگرم هستم اگر چند بار با نفر نخست و سوم مسابقه داشته باشم مفید و موثر خواهد بود.

نوری که از سوی کمیته ملی پارالمپیک در لیست ورزشکاران شانس مدال طلا در توکیو قرار گرفته است در این زمینه گفت: در چند تورنمنت معتبر مدال طلا، نقره و برنز کسب کردم و اکنون نیز در صندلی دوم وزن خود هستم. پیش بینی کارشناسان کمیته آن است که مدال طلا خواهم گرفت و من نیز برای این پیروزیت کوشش خواهم کرد. کسب طلای پارالمپیک دور از ذهن نیست. کمیته ملی پاراالمپیک و وزارت ورزش حمایت های لازم را از ما انجام دارند. من و خیرالله زاده، دیگر جودوکار پارالمپیکی تا کنون تمام امتیازات لازم و حقوق مصوب را گرفتیم. محمود خسروی وفا از پیشروان ورزش پارالمپیکی است و در مدیریت خود توجه ویژه ای به ورزشکاران دارد. بی تردید ورزشکاران با حمایت مادی و معنوی رییس کمیته ملی پارالمپیک، روحیه بهتری برای حضور در توکیو دارند.

قانون استخدام فزند مدال آوران پارالمپیک از دیگر مباحث مورد نظر نوری بود. او در این زمینه گفت: طبق این قانون فرزند ورزشکاران پارالمپیک که مدال طلا کسب نمایند استخدام خواهند شد. این قانون دردی از مسائل استخدامی ما را دوا نمی کند و برای 20 سال آینده است. چه کسی تضمین می دهد که فرزند یک مدال آور در آینده به کار دولتی برود، ممکن است آنان علاقه ای به کار دولتی نداشته باشند. البته مهدی علی نژاد چندی پیش اظهار داشت که این قانون به هیات دولت برای اصلاح رفته است. امیدوارم این قانون اصلاح گردد چون برای ورزشکاری مانند من که در سن استخدام هستم داشتن یک شغل ثابت بسیاری از دغدغه ها را رفع خواهد نمود.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

chinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو

منبع: ایرنا
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 115436

به "خبرنگاران امیدوارم قانون استخدام مدال آوران پارالمپیکی اصلاح گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران امیدوارم قانون استخدام مدال آوران پارالمپیکی اصلاح گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید