حیف از حامد لک!

به گزارش مجله سرگرمی، پرسپولیس و یحیی گل محمدی با تیم ناقص راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شده بودند؛ آن ها با وجود آنکه رقابت های این دوره را با بازیکنان تأثیرگذاری آغاز نموده بودند، ولی رفته رفته بازیکنان کلیدی شان را از دست دادند و دست آخر هم از همان تعدادی که برایشان باقی مانده بود، باز چندتایی را برای فینال نتوانستند در اختیار داشته باشند.

حیف از حامد لک!

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل زاده و مهدی ترابی از جمله بازیکنان تأثیرگذاری بودند که با وجود بازی در ترکیب پرسپولیس، در پنجره نقل و انتقالاتی تابستان تصمیم به ترک باشگاه گرفتند تا به تیم های دیگری بروند. به غیر از آن ها یکی، دو مهره دیگر هم از ترکیب پرسپولیس جدا شدند که البته نبودشان چندان تأثیرگذار نبود.

یحیی و پرسپولیس برای پرکردن جای خالی این بازیکنان هفت خرید داشتند که همگی به طرز ناباورانه ای خوب از آب درآمدند؛ البته که عالی ترین آن ها حامد لک، عیسی آل کثیر، میلاد سرلک و احسان پهلوان بودند. از این جمع چهار نفره، پرسپولیس باز هم دو بازیکن را برای فینال از دست داد؛ احسان پهلوان در نیمه نهایی اخراج شد و فینال را از دست داد، عیسی آل کثیر هم که با آن شادی عجیب و غریب گلش بعد از بازی با پاختاکور از سوی AFC شش ماه محروم و خانه نشین شد. به غیر از این دو نفر، وحید امیری، کلیدی ترین بازیکن پرسپولیس در خط میانی و هجومی هم به دلیل چنداخطاره بودن از دسترس یحیی در ملاقات فینال خارج شد. به این ترتیب، گل محمدی و پرسپولیس با نیمی از توان همیشگی، به ویژه با نیمی از توان پرسپولیس در یک چهارم و نیمه نهایی به فینال رسیدند که نتوانستند کاری از پیش ببرند و به عنوان دومی رسیدند.

در بین همه خرید های پرسپولیس، شرایط برای حامد لک، دروازه بان این تیم، تا حدودی پیچیده تر شد؛ او که جای علیرضا بیرانوند عظیم جذب باشگاه شده بود، ابتدا چندان مورد استقبال طرفداران قرار نگرفت و بسیاری حامد را خرید بد باشگاه عنوان کردند. بااین حال درخشش لک در لیگ قهرمانان آسیا آن قدر به چشم آمد که حالا حسرت قهرمان نشدن او با پرسپولیس بیش از بقیه به چشم می آید!

حامد از زمانی که در لیگ قهرمانان آسیا درون دروازه ایستاد، هیچ گلی در جریان بازی نخورد! او حتی همین روز گذشته هم دوباره در جریان بازی گلی نخورد تا فقط با خوردن چهار گل از روی نقطه پنالتی، آماری عجیب و غریب به ثبت برساند. او پیش از این برابر معز علی و عبدالرزاق حمدالله روی ضربات پنالتی مغلوب شده بود که در فینال، دو پنالتی دیگر هم به آن اضافه شد. این آمار برای حامد در حالی به دست آمد که پیش از این توانسته بود در نیمه نهایی با مهار ضربات بازیکنان النصر، پرسپولیس را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برساند. حامد حتی روز گذشته، ضربه اول پنالتی اولسانی ها را مهار کرد، ولی در برگشت دروازه اش باز شد.

آژانس دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: فرارو
انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 125039

به "حیف از حامد لک!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حیف از حامد لک!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید